2777
2789
عنوان

معجزه ذکر بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 19 پست
سلام بله آره خیلی راضیم

میشه تاپیک اخرم بخونین

امروز تاپیک زدم یه خانومی دوره حاج اقا رو پیشنهاد دادن 

مشکلات شوهرمم نوشتم

به نظرتون با این همه مشکل بازم اصلاح میشه شوهرم

میشه شمام از مشکلات شوهرتون بگین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
میشه تاپیک اخرم بخونینامروز تاپیک زدم یه خانومی دوره حاج اقا رو پیشنهاد دادن مشکلات شوهرمم نوشتمبه ن ...

مشکلاتی که شوهر شما دارن نصف مشکلات شوهر خانومایی که توی این دوره شرکت کردن هم نیستن عزیزم از شما خیلی خیلی خیلی بدترش تونستن با این دوره زندگیشون رو درست کنن از خیانت و بد دهنی و ول کردن زندگی بگیر تا کوچکترین مشکل رو خانوما با این دوره حل کردن 

من خیلی بین خانوادم و شوهرم میموندم و شوهرم زود عصبی میشه یا سر یه چیزای الکی گیر میداد با این دوره تونستم درستش کنم 

شمام میتونی خیلی ارزش داره این دوره حتما شرکت کن 

قبل این که شرکت کمی بهت بگم اگه صبر و تحمل نداری پس کلا قید این دوره رو بزن این دوره فقط و فقط و فقط با صبر و حوصله شما پیش میره باید تحملت خیلی خیلی بالا ببری 

ممکنه یه سری جاها دلت بیشتر بشکنه اما اون شیرینی بعدش خیلی دلچسبع

😐😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلاتی که شوهر شما دارن نصف مشکلات شوهر خانومایی که توی این دوره شرکت کردن هم نیستن عزیزم از شما خی ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم ❤️

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲