2821
2789

حدود پنج شش روزه ک اینطوریم . گلوم خشک میشه سوزش داره . حتی ب ریه م زده سرفه م میگیره . دیگ هیچ علائمی ندارم . یه روزم بدن درد شدم . این چ مریضی کوفتی دیگه

منم چند وقته اینجوری ام....فکر کنم آلودگی هوا دلیلشه..

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من سرفه دارم فقط تنگی نفس دکتر گفت آلرژی هست نمیدونم چیکار کنم ۳ بار دکتر رفتم فایده نداشت نفسم میره ...

دکترو ولش کن احتمالا عفونت ریه تو گرفته برو متخصص ریه عکس بگیر

همین الان دارم سرفه میکنم خفه شدم دیگه.پسرم از مدرسع واسم سوغاتی اورده .مدرسه کوفتی فقط ویروس داره و ...

به دونه بخور عزیزم برای سرفه عالیه

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
روتارین توش به دونه هم داره بخدا حالم بدمیشه انقدر خوردم

من با روتارین سرفه هام خوب نشد فقط به دونه غلیظ دم میکردم سرفمو  قطع کرد حق دارین سرفه خیلی اذیت کنندست الهی که زودتر خوب شین عزیزم

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز