عزیزم انشاالله خوب میشه . سنگ اصل آمیتیست ک بنفش رنگ هست براش بخرید . یه تیکه همراش باشه مثل گردنبند . یه تکه شبها بدارید زیر بالشتش . دوست من میگرنش خیلی بهتر شده . ولی سسگ باید اصل باشه
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصفهانم اکر بتونی بیای جایی رو بهتون معرفی کنم . فروشگاه اخوت پور توی میدان نقش جهان . اگر کسی بره تایلند اونحا هم سنگ اصل داره . شهرهای دیگه زو اطلاع ندارم عزیزم
گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
سلام عزیزم خوبی ..... دیشب اخبار شبکه سلامت میدیدم . در مورد داروها و روش های جدید و بسیاز موثر میگرن عصبی صحبت میکرد. امیدوار باش ک انشاالله دخترت خوب میشه