2777
2789
عنوان

بچم یهو بیدار شد شروع کرد ب جیغ زدن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 60 پست

بچه ی من  سه ماهه هست ،از بدو تولد تا الان هر شب بعد ساعت ۱۰شب جیغ میزنه تا دو سه شب ، در حد خفه شدن ،دیگه درمونده شدم کولیک داره خیلی غصه ش رو میخورم ،درکت میکنم چه حالی داری آدم واقعا میمونه و کلافه میشه،ان شاالله چیزیش نیس ببین چیزی نیشش نزده باشه یا گوشش سرما نزده باشه ،پهلوش رو گرم نگه دار 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من وقتی یهو رفلاکس بشه تو خواب نتونه اب دهنشو قورت بده احساس خفگی میکنه میترسه و با جیغ بیدار می ...

اصلا تو این دوسال و نیم اولین باره ، سکته کردم بخدا

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
الآن آروم شده؟ نگران نباش عزیزم اگر درد داشت بهت می‌گفت. اون فقط ترسیده. ولی با این حال اگر نگرانی ب ...

هنوز رو پامه ، میخوام کم کم بذارمش زمین

دارویی قبل خواب یا در طول روز بهش دادی؟ اگر اره ممکنه در دوز دارو اشتباه کرده باشی این احتمالو بررسی ...

نه هیچ دارویی ندادم

من خیلی ترسیدم

من فکر کردم عادیه چون همیشه هست گاهی ساعت ۱۲ یا ۳ شب یا ۶ صبح 

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

بچه ی من سه ماهه هست ،از بدو تولد تا الان هر شب بعد ساعت ۱۰شب جیغ میزنه تا دو سه شب ، در حد خفه شدن ...

ایشالله زودتر دوره‌ش بگذره برات عزیزم

من فکر کردم عادیه چون همیشه هست گاهی ساعت ۱۲ یا ۳ شب یا ۶ صبح

این اولین باره اینطوری شده ، زیاد پیش اومده گریه و نق و بهونه بگیره ، ولی اینطوری بخواد جیغ بزنه و اروم نشه یچیز عجیبه

ایشالله زودتر دوره‌ش بگذره برات عزیزم

ان شاالله ،خیلی سخته هرشب میمیرم و زنده میشم از درد کشیدنش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
امیدوارم که از الآن تا صبح با آرامش بخوابه حالش خوب خوب باشه و اگر خواب بدی دیده از ذهنش پاک بشه🌺

فداتشم💖💖💖💖