2777
2789
عنوان

نمیدونم چجور باید تلافی کنم

82 بازدید | 11 پست

هر وقت شوهرم نادیدم میگیره تو بعضی مواقع، مثلا دیروز دوستش بهش یه زنگ زد یه چیز گفت بهش که به من نگف دقیق جریان چیه،، میخام تلافی کنم تنها راه که میتونم اینه که منم نیازشو نادیده بگیرم و اهمیت ندم

ولی اینجوری عصبی میشه دعوا میکنه آخرشم تازه من بدهکار میشم و باید عذرخواهی کنم🤦🏻‍♀️😤واقعا موندم دیگه، چطور منم حرصشو درآرم

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

شاید مردونه بوده حرفشون

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو وقتی تو مشکلات اینجوری با شوهرت صادقانه اول احساستو بگی بعد نیازتو تازه شدی اون ادم عاقل تو زندگی ک مشکلاتش با شوهرش کم شده و رابطش ب بلوغ رسیده. این خیلی مهمه بعضیا پیر هم میشن بالغ نمیشن

کافیه اول بگی اون بار ک با دوستت اینجوری حرف زدی فلان احساسو کردم. شاید گفتنش ب من لازم نبوده ولی من نیاز دارم واقعا باور کنم اولین ادم زندگیتم و اگه انقدر مهمه ک بم نگی هیچ وقت جلوم چیزی ک نباید بدونمو نصفه نگو 

بار اولش نیسبعدشم زن آدم به همه چی محرمه

خب باهاش منطقی صحبت کن و اینکه

اره محرمه ولی من وقتی میدونم صحبتشون پسرونس دیگه سوالی ازش نمیپرسم مثلا شاید نخواد راز رفیقشو بگه 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

بهش بگو یه حرفی شنیدم نمیدونم بگم یا نگم . نمیدونم گفتنش کار درستیه یا نه . مربوط به تو میشه . همه ش بگو نمیدونم بگم یا نه . اگر نگم بد میشه اگر بگم بدتر میشه . همه ش بگو چرا نسنجیده رفتار میکنی ؟ اونم فکر میکنه چی شده .فقط قبلش از خودت فیلم بگیر که میخوام الکی بگم با شوه م شوخی کنم . که اگر یعدا گیر داد که چی شده فیلمو نشونش بوی بگی به تلافی اینکه مخفی ‌کاری کردی . 

ببخشیدا مثلا شاید رفیق شما بگه داشته خودارضایی میکرده میگفتی اینو به همسرت ؟نه!چون زشته به اون بگی و ربطی بهش نداره 

شرمنده مجبور بودن همچین مثالی بزنم تا شاید بتونی درک کنی 

تو وقتی تو مشکلات اینجوری با شوهرت صادقانه اول احساستو بگی بعد نیازتو تازه شدی اون ادم عاقل تو زندگی ...

خب میدونی منو اون حس محرم ندونستن و نگفتن آزارم میده دوست دارم بدونه منم تلافی میکنم 

فقط با حسمو گفتن و نشون دادن ناراحتی، درست نمیشه یکمم نقطه ضعف میاد دستش 

اینی که گفتی آخه باید دوطرفه باشه اونم قبول کنه جبران کنه

ولی درکل باهاش منطقی حرف بزن بهش بگو وقتی اینجوری شد من فلان احساس بهم دست داد 

من دوست دارم مرد زندگیم هیچ چیزیو ازم پنهون نکنه بهش بگو من محرم رمز و راز زندگیتم دوست دارم همه چیو بهم بگی اگه نگی داری به منم یاد میدی که منم چیزیو به تو نگم

بهش بگو درک میکنم اگه موضوعی مردونه باشه نیازی نیست بهم بگی ولی بارها شده اینکارو کردی پس یکی دوبار اصن بین تو و رفیقت باشه بقیش چی 

و دوتایی دنبال راه حل باشین تا دیگه تکرار نشه 

بهش بگو یه حرفی شنیدم نمیدونم بگم یا نگم . نمیدونم گفتنش کار درستیه یا نه . مربوط به تو میشه . همه ش ...

اینو بکنم و بعد بفهمه سرکاریه که تا یه ماه فیس و افادس

خب میدونی منو اون حس محرم ندونستن و نگفتن آزارم میده دوست دارم بدونه منم تلافی میکنم فقط با حسمو گفت ...

از من میشنوی نکن اینکارو فقط نشون نده ناراحتی

همون بار اول از هرچیزی ناراحت شدین حرف بزنید و دنبال راه حل باشید دیگه تکرار نشه