2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

-تعریف کامل خیانت؟

+هرکاری که میدونی پارتنرت اگه بفهمه ناراحت میشه و مجبوری مخفیش کنی، خیانته.

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

با ی دروغ ساده خیانت آغاز میشه 

بستگی داره کی باشه  و چی کار کنه ببخشم برا با ی زنه دیگه ناموسشو بی ناموس میکنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من برای اولین بار اره:)  چون دوسش دارم

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

-تعریف کامل خیانت؟+هرکاری که میدونی پارتنرت اگه بفهمه ناراحت میشه و مجبوری مخفیش کنی، خیانته.

مختصر و مفید 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

با ی دروغ ساده خیانت آغاز میشه بستگی داره کی باشه و چی کار کنه ببخشم برا با ی زنه دیگه ناموسشو بی ن ...

وقتی ببینی همه حرفاش بیخودی بود که من فقط اگه بهم خیانت کنی میزارمت کنار ولی هودش گفت نمیخامت و به فاصله یک روز با کسی ک باهاش بد بودی و اونم به ظاهر باهاش بد بود بره تو رابطه چی؟

وقتی ببینی همه حرفاش بیخودی بود که من فقط اگه بهم خیانت کنی میزارمت کنار ولی هودش گفت نمیخامت و به ف ...

گفتم که ناموسشو بی ناااموس میکنم 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه