2777
2789
من شک دارم داشته باشم همش کف سرم چربی خیلیم خارش داره و می‌ریزه موهام

من هم.سرم شدید میخاره هم پوست صورتم شدید چربه و.روغن تولید میکنه اما خشکی شدید هم.میزنه در کنار چربی شدیدش و.اینکه از شدت خشکی که میزنه داره چروک میشه بهترین.ابرسان و.شوینده های خارجی و.ایرانی رو.امتحان کردم بدتر میشم بهتر نمیشم دکتر تست دمودکس.نوشته برام باید برم تست بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شک دارم داشته باشم همش کف سرم چربی خیلیم خارش داره و می‌ریزه موهام

من هم سرم شوره شدید داره هم خارش شدید.و.هم ربزش شدید تمام.علایم رو.هم.سرم.هم.پوست صورتم داره ۹۹ درصد میگم دمودکس دارم

تستش چطوریه برا من گفت بیا کف سرت آنالیز کنم مشخص میشه

تستش اینجوریه که دو.روز قبل اینکه بخای بری برا تست هیچ.شوینده و.شامپویی برا سرت و.صورتت استفاده نکنی و لایه بردار و.روتین پوستی از شوینده میسلار و... دو.روز قبل انجام تست نزنی و انتی بیوتیک ۱٠ روز قبلش  نخورده باشی و.پاکسازی هم ده روز قبلش نرفته باشی البته روزاشو.دقیق تو.نت بزن شرایط انجام.تست دومدوکس  برات بالا میاره  برای سر و.صورت به.وسیله یه جسم میکشن روی صورتت چربی سر یا صورتت رو.برمیدارن با یه.مایع قاطی میکنن میزارن زیر میکروسکوپ اگه تعداد دمودکسها از حد معمولی.بیشتر باشن تست.مثبته هزینه تست هم زیاد.نیس

تستش چطوریه برا من گفت بیا کف سرت آنالیز کنم مشخص میشه

بزن تو گوگل تست آنلاین دمودکس برات بالا میاره سوالا روـجواب بده ببین تستت مثبت میشه.من.تست آنلاینم مثبت بوده الان  میخام تست میکروسکپیشو.بدم بیینم واقعا دمودکس دارک

کارخونه روغن میشم اگه دو روز شامپو و شوینده نزنم اما حتما میرم خیلی رو مخمه

دقیقا منم پوست صورتم اینجوریه بهم.گفت دو.روز شوینده نزن حتی  آب خالی هم نزن گفتمش  پوستم ب حدی چربه ۱٠ دقیقه نشورمش روغن تولید میکنه گفتش حالا که وضع پوستت اینجوریه.و.صورتته اشکال نداره  با اب خالی بشور  اما سرمو حتی آب هم.نمیزنم دیگه ادم مجبوره سه روز کثیفی رو.تحمل کنه تا ببینه نتیجه کار چی میشه

کارخونه روغن میشم اگه دو روز شامپو و شوینده نزنم اما حتما میرم خیلی رو مخمه

من ب حدی سرم.میخاره که انقدر میخارونم تا سرم..پوستش کنده میشه و.سوراخ میشه