2777
2789
عنوان

شوهرم ازسفر برگشته دلم از رفتارش گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 57 پست
چون رفته از سفر برامن لباس خواب خریده برا خواهرم یک لباس فوق العاده خوشگل بهش میگم چرا دوتا نخریدی ا ...

خب پس قبلش دلخوری پیش اومده بوده..عزیز من لباس خواب برات گرفته دیگه..چه نیازی هست که مهم باشه برات که مادرت اینا چه فکری میکنن..کلیم باید ذوق کنن که دامادشون براشون هدیه اورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمن خسته اس عزیزم مطمئن باش

نه چون رفته از سفر برامن لباس خواب خریده برا خواهرم یک لباس فوق العاده خوشگل بهش میگم چرا دوتا نخریدی اخه الان خانوادم نمیگن رفته سفر برا خواهرزن مادرزن خریده هیچی برازنش نخریده

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
کاش نمیومد دلتنگی بهتراز دل شکستس

چقدر درکت میکنم احساساتت مثه منه

سعی کن بخوابی عزیزم

شاید فردا دلیل قانع کننده ای داشته باشه برای امشبش 

ببخشیدا ولی بازم تو روحشون 

ینی ی بغل هم نمیتونن هرچقدرم خسته باشن

چقدروابسته به خانوادتی بیچاره شوهرت

وابسته نیستم چون دوتا دختریم تو شهرمونم کسیو نداریم بقیه شهرستانن اینم آخرشب اومد دیگ همینجاخوابیدیم

پریودم خواهراینا بهانس

میدونست پریودی 

اگه تره از عصبانیت تین کارو کرده ی بار مادرم عمل داشت دقیقا منم دوهفته دور بودم اومد دنبالم شب ی ماچ و بغل یهو تا گفتم پریودم چنان ورق برگشت که تا خود صبح من فقط گریه کردم اونم روشو کرد اونور خوابید صبحم طلبکار انگار خودم‌ عامل خونریزیم

نه چون رفته از سفر برامن لباس خواب خریده برا خواهرم یک لباس فوق العاده خوشگل بهش میگم چرا دوتا نخرید ...

چقدر دنبال حاشیه ای پاشو برو خونت ک حرف نشنوی ب کسی چه ک شوهرت چی خریده پرسیدنم بگو لباس تو الان باید خونه خودت باشی ن اونجا 

خب پس قبلش دلخوری پیش اومده بوده..عزیز من لباس خواب برات گرفته دیگه..چه نیازی هست که مهم باشه برات ک ...

بنظرت از پشت بغلش کنم یا پررو میشه

چقدروابسته به خانوادتی بیچاره شوهرت

منم همینو میگم اشتباهه خودشو انداخته گردن او بیچاره خب تنها بودی اومدی الان شوهرت اومده باید خونه خودتون باشید بعد انتظار راحتی داره مردا خونه کسی هیچاری نمیکنن بعدشم انقد جیک تو جیک مادر خواهر نباش ک بترسی نظر بدن برا سوغات شوهرت و دخالت کنن