2777
2789
عنوان

شوهرم راستشو ب مادر شوهرم نمیگه

1090 بازدید | 46 پست

مابعدچندسال ازدواجو باداشتن یه بچه وقتی که میریم تفریح باوجوداینکه کیلومترها از مادر شوهرم اینا دوریم باز شوهرم نمیتونه راستشو بگه که رفتیم تفریح

مثلا با مامانم اینا رفتیم مشهدگفت ابدا خانوادم نفهمن  

یا مثلا امروز رفتیم بیرون باوجوداینکه صب شوهرم زنگ زده بودبامامانش حرف زده بودن با برگشتیم خونه مادر شوهرم زنگ زد توپید بهش ک چرا گوشی نمیگیره کجایی پس ک الکی گفت سرم دردمیکرد خوابیده بودم  

واقعا دلیلش چیه

منم ناراحت میشم میگم مااختیارخودمونو نداریم به اونا چ چرا می‌ترسی مگه؟

بعضی وقتا هم باخودم میگم چ بهتر ک تو جریان کارامون قرارنمیگیرن

نمی‌دونم واقعا جای ناراحت شدن داره یانه

شاید مادرشو میشناسه بعدم دوس نراره مسائل زندگیتونو بگه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نمیترسه 

از عکس العملشون بدش میاد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

تو همسرت مراعات میکنه کسی توزندگیتون دخالت نکنه میای میگی چرا نمیگه😐اگه بگه دخالت باشه میایی میگی همش به مادرش گزارش میده😐🙄

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
تو همسرت مراعات میکنه کسی توزندگیتون دخالت نکنه میای میگی چرا نمیگه😐اگه بگه دخالت باشه میایی میگی ه ...

دقیقا

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)