2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد

218 بازدید | 7 پست

بم قول داده بود خونه رو ب نام من میزنه حالا میزنه زیرش میگه نگفتم. میگه قولنامه ب اسم خودمه دیگه نمیشه.  میگه ب خاطر چیزی باید دوسم داشته باشی مگه میگم خودت قول دادی حالا میزنی زیرش. الانم باهاش قهرم هرچی زنگ میزنه جوابش نمیدم. آدم دروغگو 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

منم باشم خدایی نمیزنم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد هستین؟ چند وقته؟خب تا حدودی حق داره. قول نسنجیده داده حالا توش مونده.ولی شاید کمی از زندگیتون بگ ...

6ماهه عقد کردیم. خودش همیشه میگم هرچی دارم ماله تو من هیچی نمیخوام همش ماله خودته از این حرفا. اونوقت ب عمل ک میرسه اینجوری میکنه. یا چیزی نگه یا عمل کنه 

6ماهه عقد کردیم. خودش همیشه میگم هرچی دارم ماله تو من هیچی نمیخوام همش ماله خودته از این حرفا. اونوق ...

میدونم چی میگی.  منم یکساله عقدم. همسر منم میگه دار و ندارم مال توعه. اتفاقاً حرف خونه دار شدن بود. گفتم میزنی به نام من اول گفت آره اگه یروز بخریم میزنم. بعد چند وقت دوباره همین بحث شد گفت ۳دنگ ۳دنگ میزنیم اگه شد بخریم.😂

البته من حق طلاق هم دارم شاید بخاطر همین میترسه ولی من قصدم هرگز این نیست.

میدونم چی میگی. منم یکساله عقدم. همسر منم میگه دار و ندارم مال توعه. اتفاقاً حرف خونه دار شدن بود. ...

چطور حق طلاق گرفتی چ خوبه ک بت داده. من از این ناراحتم ک حرف میزنه ولی عمل نمیکنه. بعد خودش قول داد روزی ک رفتیم برا قولنامه گفت سند بشه ب اسم تو میزنم. منم قصدم چیز بدی نیست ولی واقعا ناراحتم از رفتارش. واقعا مجردی بهتر از متاهلیه اون ی درد داری ولی متاهلی هزار درد 

چطور حق طلاق گرفتی چ خوبه ک بت داده. من از این ناراحتم ک حرف میزنه ولی عمل نمیکنه. بعد خودش قول داد ...

شرطم برای ازدواج همین بود. چون من کلا قصد ازدواج نداشتم. هم فکر اینکه بعدها چی ممکنه پیش بیاد ‌‌و.... 

و با یکسری قانون های ازدواج هم مشکل داشتم.

یکسال دوست بودیم و ایشون خیلی اصرار داشت به ازدواج ،البته از نظر شخصیتی هم مناسب بود برای من ولی ازدواجی نبودم.

دیگه گفتم من مهریه رو پایین میگیرم ولی این حق رو میخوام. 

که بعد از عقد رفتیم اسناد رسمی و ثبت کردیم.