2777
2789
عنوان

از آدم‌هایی که فحش‌های زشت می‌دن حتی به شوخی متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست
خب آره توی بحث و دعوا اما مثلاً نه این‌که بری خونه‌ی فامیل مدام شوخی‌های زشت کنه بعد تازه فقط خودش م ...

آره اونو موافقم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً آدم باید با حرف‌هاش قلب بقیه رو ستاره‌ای کنه فحش چرا آخه درک نمی‌کنم

منم نمیدونم .حالا آدم تا جوونه بخاطر عقلی که کامل پرورش پیدا نکرده ممکنه اینجوری باشه ولی بزرگترا رو آدم واقعا حس بدی میگیره

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

آخه واقعاً مسخره‌ست گفتم فردا می‌رم دندون‌پزشکی گفت پس فردا دهنت رو سرویس می‌کنی بعد از شدت خنده می‌ ...

اینا احساس بامزه وخفن بودن بهشون دست میده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

منم نمیدونم .حالا آدم تا جوونه بخاطر عقلی که کامل پرورش پیدا نکرده ممکنه اینجوری باشه ولی بزرگترا رو ...

همین…

به خدا عصبی می‌شم زن بزرگ حرف بد می‌زنه😭

京香水月

همین…به خدا عصبی می‌شم زن بزرگ حرف بد می‌زنه😭

بزرگسالانی که فحش جزو حرف زدنشونه عموما بی حیا هم هستن .خیلی بده

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

همین…به خدا عصبی می‌شم زن بزرگ حرف بد می‌زنه😭

آره منم بدم میاد مخصوصا تو جمع،خیرسرشون میخوان شوخی کنن