2777
2789
سلام دوستان از اول ماه (این ماه اولش پنج شنبه ٢٣مهر )شروع میکنیم روز اول 1صلوات 1 ایت الکرسی روز دوم 2صلوات 2 ایت الکرسی . . . روز بیست و نه 29 صلوات 29 ایت الکرسی نکته:لازم نیست پشت سر هم بخونید تو طول روز هر وقت شد بخونید من خودم اول صلوات هارو میفرستم بعد ایت الکرسیو میخونم. به امید حاجت روایی همه دوستان خوبم. لطفا حاجت گرفتین بیاین بگین مارو خوشحال کنین. منظور از ایت الکرسی فقط ایه 255 هست یعنی تا العظیم,
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
من این تاپیک رو زده بودم دوستان تمایل داشتن شرکت کنن متاسفانه ویرایش نمیشه انجام داد تا اسمارو اضافه کنم،بنابر این اون تاپیک رو ترکوندم.همینجا از تک تکشون عذر خواهی میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله،ختم ٢٩روزه برای این ماه برای هر ماه قمری میشه انجام داد بستگی داره اون ماه چند روز باشه.

با اجازه ختم 20 روزه هم داریم از روز عاشورا تا اربعین
: ๑۞๑,¸¸,ø¤º°`°๑۩ ختمهای از عاشورا تا اربعین حسینی๑۩ ,¸¸,ø¤º°`°๑۞๑ +

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1219365
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511