2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا همین چند دقیقه پیش داشتم فکر میکردم من اگه نی نی دار شم چی میشه؟

آخه من عادت دارم درس میخونم با گوشی بازی میکنم یا استراحت میکنم حتما رو شکم بخوابم اگه اینکارو نکنم نمیتونم به فعالیتم ادامه بدم تصورشم برام سخته نتونم رو شکم بخوابم 

و حتما حتما در روز سه چهار ساعتی رو کم کمش باید تو این حالت باشم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من که دخترم را باردار بودم همش روی شکمم می خوابیدم حتی بزرگ شده بود دستم خودم نبود شب نصف شب دم رو می شدم حتی بچه اذیت می شد دست و پا من می زد خفه میشدم منم اون موقع صاف می کردم خودمو😐

معجزه شکر گزاری...

عزیزم من اقدام به بارداری کردم چهار روز دیگه موعدمه چند روزی زیر دلم درد خفیف داره اما حالت تهوع یا ...

اره عزیزم هر چیزی ممکنه ، درکت میکنم روزهایی منم پیگیر باردار شدن بودم ، توکلت به خدا