aaaleas مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 398 عنوان سلام مامانای مهربون کمک لطفا 36 بازدید | 4 پست هفت هفته باردارم خیلی میترسم حس میکنم با یه عدسه یا خنده شدید بچه سریع میوفته 🥺خیلی فوبیا دارم لطفا از تجربه هاتون بگین 1403/09/09 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_zari عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 3281 نه عزیزم اونطورام نیسهممون اول بارداری هم خنده های قه قهه داشتیم هم گاهی گریه هایی با هق هقخودتو بسپار بخدا اون تا نخواد بچت نمیفته خیالت راحتکسایی هستن برای سقط عمدی کیلو کیلو زعفرون میخورن طناب میزنن هزار کار میکنن نمیفته بچه الکی ک نیس در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 5209 منم همین حس و داشتم مثلا فکر نی کردم دستشویی برم زور بزنم نیوفتهولی واقعا این طوریا نیستخدا خودش محافظمونه و بلا رو دور می کنهحتما حرز امام جواد همراهتون داشته باشید
aaaleas مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 398 نه عزیزم اونطورام نیسهممون اول بارداری هم خنده های قه قهه داشتیم هم گاهی گریه هایی با هق هقخودتو بسپ ... ممنونم ببخشید من گاهی وقتا ترشح زیاد دارم طبیعیه یا ب دکتر مراجعه کنم؟داعمی نیس فقط بعضی وقتا
miss_zari عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 3281 ممنونم ببخشید من گاهی وقتا ترشح زیاد دارم طبیعیه یا ب دکتر مراجعه کنم؟داعمی نیس فقط بعضی وقتا اولاش ترشح زیاده اگ بوی بدی میده یا با سوزش خارشه ب دکترت بگو اگ نه طبیعیه در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼