2777
2789
عنوان

از مادرم متنفرم الان با گریه دارم می نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 33 پست
درستو بخون موفق بشی شاغل شی دستت تو جیب خودت باشه و محل به همچین مادری نزاری و خونه جدا بگیری. واقعا ...

بابام خیلی مهربونه و دوستم داره مامانم باهام لجه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خیلی مهربونه و دوستم داره مامانم باهام لجه

ازش شکایت کن روانی سایکوپت رو، البته معذرت میخوام همچین حرفی زدم واقعا با دیدن همچین تاپیکی خونم به جوش میاد

درخواست دوستی نده ممنون❤

مشکل اینه همیشه همینه

خب تا وقتی شما وبرادرت باشی مادرتم همینه غصه نخورومادرمنم گاهی من یا برادرم اشتباه میکنیم مارو باهم مقایسه میکنه 

مثلا اگر برادرم اشتباه کرد با من مقایسش میکنه ومیگه ببین خواهرت چقدر خوبه 

ولی برعکس اگرم من اشتباه کنم خوبی های برادرم رو میگه 🤦‍♀️😅

میگذره گلم فقط اگر باز شروع کرد اتاق رو ترک کن برو یه جادیگه که دعوا نشه تا این دورا نبگذره

پدرمو دوست دارم ولی مادرم از بچگی بهم ظلم کرده و تا همین الان ادامه داره

توهم مثل خودش رفتار کن و بهش بگو من نخواستم که منو تولید کنید، پس حق نداری منو اذیت کنی

درخواست دوستی نده ممنون❤

توهم هرچقدر بد و بی راه بلدی بارش کن، خوبه حالا کتکتم بزنه، مهم اینه که تو حرفاتو بهش زدی و فشاریش ک ...

خیلی ازش میترسم بودولی میمیره برای داداشم