لبخندی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 95 عنوان بدترین اتفاقی که براتون امسال افتاد چی بود 54 بازدید | 7 پست بدترین اتفاقی که امسال براتون افتاد چی بود آخه همه میگن سال خیلی بدی بوده ؟ 1403/09/09 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mikasa_momo عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3804 واقعا سال بدی بود.....پر کشیدن یکی از عزیزانم هنوز باورش نمیکنم
لبخندی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 95 واقعا سال بدی بود.....پر کشیدن یکی از عزیزانم هنوز باورش نمیکنم خدا رحمتشون کنه امیدوارم خدا صبرت بده 🖤
یک_من_جدید عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 2813 امسال بعد از سیزده سال زندگی مشترک خیانت وحشتناک شوهرم لو رفت اونم با یه زن شوهر دار همسن مادر من دور از جون مادر یه زن عملی هرزه از قیافش هرزگی میباره منم خونه پدرمم برای طلاق
لبخندی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 95 امسال بعد از سیزده سال زندگی مشترک خیانت وحشتناک شوهرم لو رفت اونم با یه زن شوهر دار همسن مادر من دو ... حتما خیلی سختت بوده خدا بهت کمک میکنه نگران نباش ولی چطور همچین آدمایی پیدا میشن واقعا ؟
یک_من_جدید عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 2813 حتما خیلی سختت بوده خدا بهت کمک میکنه نگران نباش ولی چطور همچین آدمایی پیدا میشن واقعا ؟ ممنونم انشاللهچی بگم والا من و بچم نابود شدیم ولی از زنه خبر دارم با پولایی ک از مردای احمق مثل شوهر من بالا کشیده ب موقیعت خوبی رسیده همه طلاهای منو فروخت و رفت تو جیب اون زن پولا ک تموم شد شوهرمو ول کرد
لبخندی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 95 ممنونم انشاللهچی بگم والا من و بچم نابود شدیم ولی از زنه خبر دارم با پولایی ک از مردای احمق مثل شوهر ... خدا یک کاری میکنه شوهرت پشیمون بشه از کارش بخاطر بچه ات هم شده خدا کمکت میکنه
یک_من_جدید عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 2813 خدا یک کاری میکنه شوهرت پشیمون بشه از کارش بخاطر بچه ات هم شده خدا کمکت میکنه خیلی ممنونم پشیمون ک شده بارها التماس کرده برگردم ولی دل و روحو احساس و شور زندگی باهاش در من مرده تنها حسم بهش تنفره