2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید

101 بازدید | 16 پست

۷سال دارم باهاش میجنگم اینقدر دارو خوردم. هی خوب میشم هی بد میشه

همش ترس از دست دادن،مامان وخواهرم دارم 

نگران بیماری لاعلاجم

با کوچیک ترین بیماری به مرگ فکر میکنم. میشینم گریه میکنم

باز از اینو که به چیزای منفی فکر میکنم عذاب وجدان بدتری میگیرم

کسی هست مثل من. باشه

همین الان دارم  به این. فکر می‌کنم اگر مامانمو ببرم چکاپ آزمایش نکنه مریضی بدی داشته باشه 

ضربان قلبم بالاس استرس شدید میگیرم اگر بهش فکرم نکنم. بدتر میاد توذهنم دارم خفه میشم

I am nurse

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریباً این علائمو دارم چیکار کنم 😭

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

من 

هروقت تا میگن مریضم مخصوصا که خیلی منفی هم هستن سرماخوردگی رو بزرگ میکنن قشنگ صد دفعه سکته میکنم دوباره زنده میشم

قفسه سینم درد میگیره

همش میگم کاش سکته کنم بمیرم راحت بشم از دستشون

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من هروقت تا میگن مریضم مخصوصا که خیلی منفی هم هستن سرماخوردگی رو بزرگ میکنن قشنگ صد دفعه سکته میکنم ...

من حاضرم خودم بد ترین شکل ممکن بمیرم ولی مامانم وخواهرم کاریشون نباشه

I am nurse
من حاضرم خودم بد ترین شکل ممکن بمیرم ولی مامانم وخواهرم کاریشون نباشه

بیشتر اوقاتت رو با خانواده ای؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من خیلی دارو خوردم خوبم شدم،ولی کوتاه مدت الان دارم سکته میکنم

نباید دارو را ترک کنی من هفت ساله آسنترا میخورم جرات ترک کردن ندارم

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
نباید دارو را ترک کنی من هفت ساله آسنترا میخورم جرات ترک کردن ندارم

نمیدونم الان واسه چکاپ که هنوز نرفتیم دکتر ننوشته،آزمایش ندادیم من دارم میمیرم که همش فکر میکنم. یه مریضی خطرناکی داره

I am nurse

چرا پیش یه روان درمانگر خوب نمیری؟

نباید تا جایی که میتونی بهشون بها بدی

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اره. زندگی سختی داشتم ودارم بابام یه جوری رهامون کرده ومن خیلی اتفاقات. بدی رو دیدم که الان اینجور ...

بخاطر همینه همیشه وسواس فکری بخاطر یه ضربه روحی خیلی بدی پیش میاد . نمیشه بیرون بری با دوستات وقت بگذرونی سرکار بری یکم از شدت وابستگیت کم بشه؟ چند سالت۶

خسته شدم اینقدر رفتم وکوتاه مدت بود خیلی درمعرض تنشم خیلی

شما فقط رفتی پیش روانپزشک ، روانکاو خیلی می‌تونه عمیق درمان کنه ولی خب خودتم واقعاً باید بخوای

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚