بچه ها شوهرخوارم بایه شیرازی ازدواج کرده از اون خانوادهان ک خیلی پول دارن بیش از حد اونوقت خواهرشواون یکی داداششو مامانشوباباشومعرفی کرده بهشون شماره خواهرشوداده ب فامیلاشون ولی منو شوهرمواصلا نه مثلا من دندونام خرابه حتی جلوییام خب واقعا پول ندارم درست کنم لباسامم زیاد نو نیستن داداششم خب معتاده دادنش کمپ اینا دلیل ابرو ریزی میشه واقعا پول دلیل ابرومیشه شما بودی داداشتون بااین وضعیت و زن داداشتون بااین وضعیتی ک گفتم پنهون میکنید
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
نمیدونم والا چرا اصن نمیگن بینم مرده اییم زنده اییم
پول الان مهمترین دلیل سنجش آدماس
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
چراخب عزیزم بخدافکرم درگیره من واقعا باوجودخدا شادم ب این فک میکنم خداهمه بنده هاشودوس داره حتی من ک ...
پس نا امید نباش قشنگم😍😘