2777
2789
من سه سال پیش تجربه ای وی اف داشتم

موفق بود عزیزم؟میخوام ببینم الان که کلینیک خودشون رو دارن کارشون چطوره؟درسته شلوغه خیلی ولی به نظرتون ارزش داره؟

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق بود عزیزم؟میخوام ببینم الان که کلینیک خودشون رو دارن کارشون چطوره؟درسته شلوغه خیلی ولی به نظرتو ...

اون موقع که من میرفتم کلینیک خودشو نداشت ،خیلیم شلوغ بود ،من اصلا راضی نبودم ،کلا وقت و هزینه ام خیلی تلف شد ،اونطوری که اسم درآورده نیست ،اصلا علمش به روز نیست و فقط تمرکزش رو پوله ،نمیتونم بگم که تحت درمانش باش یا نه ،چون کسایی هم بودن که نتیجه گرفتن ولی اگر تجربه الآنم رو داشتم خودم اصلا و ابدأ حتی یکبار هم باهاش ویزیت نمی‌شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم از نظرت عزیزم🌹

در مورد تاپیک قابلیت هم چون تجربه دارم میگم ،من پی آر پی تخمدان انجام‌ دادم ،تاثیری نداشت ،دکتر می‌گفت انجام نده چیز ثابت شده ای نیست ولی از رو‌ ناچاری انجام دادم اما متاسفانه تاثیر نداشت 

در مورد تاپیک قابلیت هم چون تجربه دارم میگم ،من پی آر پی تخمدان انجام‌ دادم ،تاثیری نداشت ،دکتر می‌گ ...

😢😢😢

شما مشکلتون چیه عزیزم؟ذخیره تخمدانتون چنده و پریودتون منظمه؟

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

😢😢😢شما مشکلتون چیه عزیزم؟ذخیره تخمدانتون چنده و پریودتون منظمه؟

پریودم منظمه ولی ذخیره تخمدانم کمه ،۰/۹ بود الان کمتر شده و متاسفانه حجم پریودم خیلی کم شده 

پریودم منظمه ولی ذخیره تخمدانم کمه ،۰/۹ بود الان کمتر شده و متاسفانه حجم پریودم خیلی کم شده

الان تحت نظر کدوم دکتر هستید؟انشالله خیلی زود خودتون طبیعی نتیجه بگیرید با ذخیره کمتر از شما هم باردار شدن❤️

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

الان تحت نظر کدوم دکتر هستید؟انشالله خیلی زود خودتون طبیعی نتیجه بگیرید با ذخیره کمتر از شما هم بارد ...

چی بگم ،خیلی وقته تلاش میکنم ،اشنالله همه منتظرا دامنشون سبز شه 

من الان با موسی پور هستم ،تو مرکز جهاد هم پانکچر و انتقال انجام‌ میدم 

اگه مرکز جهاد هم بری دکتراش خوبن‌ 

ببین باید با چندتا دکتر ویزیت بشی تا خودت بفهمی کدوم دکتر برات مناسبه ولی قطعا دانایی توصیه‌ نمیکنم چون تمام فکرو ذکرش پیش‌ پوله ،پس نمیتونه برای مریض دل بسوزونه یا کاری کنه 

قبلا اصلا دکتر نرفتی ؟

سلام خوبی خانومی برا تعیین جنسیت چیکار میکنی؟؟ پیش کدوم دکتر رفتی بعد از صراطی نوری ؟ من تعریف لیدا ...

با دکتر مرضیه تقی زاده هم یبار انجام دادم که منفی شد، فولیکولام اصلا تبدیل به کیست شدن

پزشکای بیسواد و پولکی متاسفانه. مخصوصا صراطی نوری

اره دکتر حیدری رو منم شنیدم. 

من دیگه نرفتم جایی فعلا

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

با دکتر مرضیه تقی زاده هم یبار انجام دادم که منفی شد، فولیکولام اصلا تبدیل به کیست شدنپزشکای بیسواد ...

وا چرا به کیست تبدیل شدن عزیزم؟؟ بچه اولته یا یه بچه دیگه هم داری؟؟ پس من پیش صراطی نرم؟؟ منصرف شدم میخواستم منم برم پیشش اخه خیلی تعریف میکنن..ببخش زیاد سوال میپرسما خیلی میگشتم یکی مثل خودم پیدا کنم پیش صراطی بره تعیین جنسیت و اینا برا همین میپرسم اگه میخوای درخواست دوستی قبول کن تو خصوصی بحرفیم