2777
2789

بعد ساعت ۵ زنگ زده میگه مادرم خونه نیست من و بچه یه لنگه پا مونده بودیم کوچه دوباره برگشتیم خونه مجبور شدم غذا بپزم کفری ام کفری ادم از عزت میندازه همش سر خود اخر هفته هامیگه کی بریم ساعت چند بریم ؟ چی کار کنم حالش جا بیاد خودشم بیرونه هنوز تشریف نیاورده . منم دوست ندارم این جوری برم 

میگه بریم

بگو باشه

بعد نرو 

یاد میگیره با دعوت و با رضایت شما برید 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ دقیقا غروبی ماهم سر همین‌مسئله بحثمون شد

هی میگه بریم بریم ،مادرشوهر من خوشش نمیاد زیاد بریم خونه ش به زبون گفته خودش ، بهش میگم بابا مگه خونه بیزارم اینجوری پاشم برم اونجا ، واقعا شانم میاد پایین ، متوجه نمیشه،هزار بار سر این مسئله بحث کردیم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....