2777
2789
عنوان

وزن گیری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه دختر من آخر همین ماه پنج سالش میشه هنو ۱۳.۵ کیلوه  برا لباس گرفتن براش مکافات دارم خی ...

نه بابا این طورم نیست دختر من هم لاغره اما اتفاقا لباس تو تن این لاغرا عالی میشه مانکن میشن 

من که  یه شب پیش بردمش پیش دکتر غدد (پیمان اشراقی .مشهدیم ) گفتم وزن نمیگیره یه آزمایش بنویس چکش کنم چرا وزن نمیگیره مخصوصا آزمایشات تیرویید ..گف دخترت قدش خوبه (۱۰۴/۵) وزنشم ژنتیکش همینه لازم نیس آزمایش و ننوشت  چند تا دارو تقویتی داد و برگشتم خونه 😩😩😩😩😩

تاب تاب عباسی   خدامنو نندازی  میخام پناهم باشی  تاآخر این بازی   

ببخشیدا چرا اینقدر حرص و جوش الکی واسه تپل شدن میزنید؟من آرزومه پسرم کمی جون بگیره،تپل نمیخوام فقط کمی رو فرم بیاد از بس ظریفه،اومدم تو این تاپیک گفتم شاید شما هم مثل من هستید بیشتر دلم گرفت،آخه ماشالله بچه هاتون همه وزنشون عالیه

نه بابا این طورم نیست دختر من هم لاغره اما اتفاقا لباس تو تن این لاغرا عالی میشه مانکن میشن 

من که خیلی اذیت میشم تو لباس گرفتن 😟

من که  یه شب پیش بردمش پیش دکتر غدد (پیمان اشراقی .مشهدیم ) گفتم وزن نمیگیره یه آزمایش بنویس چک ...

دکتر پسر منم میگه تا دوسالگی فقط 2 کیلو اضافه میکنه بعد دوسالگی وزن میگیره الان طبیعیه 

دکتر پسر منم میگه تا دوسالگی فقط 2 کیلو اضافه میکنه بعد دوسالگی وزن میگیره الان طبیعیه 

من که دیگه موندم چیکا کنم  😞 یه مدت بهش شیر خشک میدادم ولی بی فایده بود  

ببخشیدا چرا اینقدر حرص و جوش الکی واسه تپل شدن میزنید؟من آرزومه پسرم کمی جون بگیره،تپل نمیخوام فقط ک ...

آره والا دوستان بچه هاشون همه نرمال بودن .منم فقط میخام دخترم وزنش نرمال بشه   نمیخام تپل باشه 

ولی روزی صد بار خدارو شکر کنم کمه چون  نسبت به جثه ی ریزش ماشالله خیلی زرنگه  فک میکنم کلاس اولو بتونه جهشی بخونه ..ولی این ضعیفیش باعث میشه زود به زود مریض بشه ..یا جایی از بدنش به جایی بخوره از حال میره از شدت  درد میگن ریسه س اطلاعات دقیقی ندارم راجبش کسی چیزی میدونه در این مورد ؟؟؟

۲کیلو ۲۵۰ گرم بود 

عزیزم نازی خب این هم مهمه ببین دکترا به این نگاه میکنن که بچه شما از روز تولد چقد رشد داشته بچه منم تولدش 2750 بود الان تازه شده 14 خودمو کشتم اصلا اثر نداره عوضش بچه داداشم اولش 3600 بود الان نزدیک 17 هردوشونم سه سالشونه

عزیزم نازی خب این هم مهمه ببین دکترا به این نگاه میکنن که بچه شما از روز تولد چقد رشد داشته بچه منم ...

آره فک میکنم وزن موقع تولد بی تاثیر نیس تو رشدوزن و قد  بچه ها