2777
2789
عنوان

یعنی واقعا قدم تو این سن بلند شده

125 بازدید | 8 پست

تا وقتی بچه اولم باردار بودم قدم ۱۵۴ بود بهداشت با متر استاندارد گرفت ،بیست و چهار سالم هم بود .چند وقت پیش برای یه کاری مراجعه کردم درمانگاه قد و وزنم گرفتم برای اینکه حساب کنم چه قدر اضافه وزن دارم .بدون کفش هم بودم قدم ۱۶۲بود .واقعا تعجب کردم .ناگفته نماند که قبل از بارداری هم وقتی بیست سالم بود قدم گرفتم ۱۵۰بود بعد چهار سال بعدش شد ۱۵۴.واقعا موندم قدم چقدره ،یعنی  تو این سن هر چهار سال یه بار از بعد از بیست سالگی چهار سانت رشد کردم 🤔😐واقعا عجیبه .برای شماهم اتفاق افتاده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تو ۱۸سالگی از ۱۵۷ اومدم ۱۶۳

چن روز پیش باز قد کشیدم

ی سانت اضافه کرده بودم قدم اومده بود ۱۶۴

خیلی برام عجیب بود

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

منم تو ۱۸سالگی از ۱۵۷ اومدم ۱۶۳چن روز پیش باز قد کشیدمی سانت اضافه کرده بودم قدم اومده بود ۱۶۴ خیلی ...

من واقعا موندم چون از وقتی پریود شدم دوازده سالم بود  تا بیست سالگی اصلا رشد نکردم .ولی انگار بعد بیست سالگی رشد کردم سالی یه سانت 😐

خودت حس میکنی بلند تر شدی؟

آره قبلا چادر سایز یک هم برام یکم بلند بود الان سایز سه مناسبه تقریبا ،البنه بازم می گم چون چاق تر شدم شاید به خاطر اون هست چون چاق تر باشی لباس ها کوتاه تر میشه می کشه بالا یا چادر از روی برجستگی ها رد میشه اندازه اش کوتاه تر میشه واسه کسی که چاق ترع