2777
2789

سلام ب دلایلی ک تو تاپیک قبل گفتم می‌خوام دیگه قسطامو با پول طلاهام صاف کنم با حقوق خودم مخارج روزانه خودمو دوتا بچمو بدم البته ب شوهرم گفتم به دویست و شش مدل حداقل نود نود و یک باید برام بخره چون حداقل تو این. سالا کار کردنم اندازه ی دویسو شش برا خودم می‌تونستم بخرم و گذاشتم رو خونه زندگی اون البته نمی‌خوام جدا شم فقط می‌خوام منتش از سرم برداشته بشه

ی دختر هشت ساله ی پسر پنج ساله دارم 

بنظرتون ماهی چه قدر برای برنج و گوشت و روغن و نون و خوراکی و پوشاک و میوه و ... باید داشته باشم؟ برای ی زندگی معمولی ن خیلی بریز بپاشید

برنج ۱

گوشت سه کیلو ۲/۵

چرخی دو کیلو حدودا ۱/۵

روغن و ماکارونی و ... ۵۰۰

سبزی خورش و بادمجون و سبزیجات فریزری و لپه و لوبیا و عدس ۵۰۰( چون هر ماه ک همه چی با هم تموم نمیشه میانگین پونصد ماهیانه)

میوه و سبزیجات ۲

ماست و پنیر و تخم مرغ و دوغ و خوراکی بچه ها و نان و ... ماهی ۲

پول تو جیبی بچه ها روزی پنجاه ماهی بیست روز میشه نفری ی تومان ک مجموعا ۲

لباس و اسباب بازی‌ ۲

و نفریح و رستوران ۲

پس انداز ۱

آرایشگاه و شارژ و بنزین ۲

با این حساب حدود ۱۷ خرجمونه ک من دوازده بیشتر حقوق ندارم 😔 بنظرتون کجاشو اضافه نوشتم درست کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس وظیفه شوهرت چیه؟میگی نمیخوای جداشی خرج خوردو خوراک و هزینه بچها با اونه و هیچ منتیم نیست.خرج و هزینه توام با اونه تمامو کمال اما اگه نمیخوای خب بابت خودت هزینه ای نگیر.عزیزم یه خانوم چه شاغل باشه چه خانه دار وظیفه شوهرشه که نیازاشو برطرف کنه و بهش پول بده وظیفشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
پس وظیفه شوهرت چیه؟میگی نمیخوای جداشی خرج خوردو خوراک و هزینه بچها با اونه و هیچ منتیم نیست.خرج و هز ...

خیلی منت میذارع دیوونم کرده البته الان ک حساب کردم میبینم هرجا خیلی بالاس حق داره تازه من سالی صدتومن شهریه و‌سرویس بچه ها رو ننوشتم مسافرت ننوشتم و هزینه شب عید و ... رو ننوشتم با حقوق کارمندی از پیش برنمیام

برنج که هر ماه تموم نمیشه مثلا ما ۵ کیلو هم برا یه ماهمون زیاده 

لباس و اسباب بازی رم میشه ۱ تومنش کرد 

آرایشگاه رم شاید بشه حذف کرد 

رستورانم کمترش کرد اینجوری شاید بتونی ۱ـ۳ تومن کمش کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تاپیک قبلت خوندم ولی نگفتم بهت 

الان میگم 

تصمیمت برای اینکار چیه؟؟

تنهت سود اینکارت فرسودگیه خودت و خوشحالبه شوهرت

فکر کردی مرد پررو.  خسیس از اینکار لحظه ای ناراحت میشه؟؟؟ شاد و خوشحااال به زندگیش میرسه و شما سال به سال فرسوده تر میشی

اصلا اینکار نکن 

منت بزاره گوش نده وظیفشه پول داره خرج کنه 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خیلی منت میذارع دیوونم کرده البته الان ک حساب کردم میبینم هرجا خیلی بالاس حق داره تازه من سالی صدتوم ...

بزار بزنه.عزیزم چنین مسئولیتی برای شما خیلی سنگینه شما حقوق خودتو بده طلای دست دو.هم سرمایست هم بعدا به دردت میخوره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.