2777
2789
عنوان

پوستم داغونه

74 بازدید | 6 پست

هیچوقت بهش نرسیدم فوقش با شامپو بچه آخر شبا میشورم . تمام منافذ پوستم بازه زیاد هم جوش میزنم . پشمالو هم هستم صورتم همش مو هست تا زیر چشام مو درمیاد موی مشکی . شیو هم میکنم بیشتر جوش میزنم نمی‌دونم چیکار کنم نه میتونم شیو نکنم همه موها صورتم مثل مرد هستن نه میتونم شیو بکنم که جوشام بیشتر میشه.گردن و چونه همه جام مو داره ...

موهای سرمم همش موخوره گرفته احساس میکنم تنبلی تخمدان دارم

دوستامو میبینم همشون کم مو صورتشون اصلا مو ندارع اصلا جوش نمیزنن صورتشون مثل دیوار صافه . هیچ روتین پوستی هم ندارن😭

منم دلم میخواد روتین پوستی داشته باشم ولی مامانم میگه همشون الکین صورتتو بدتر خراب میکنن 

روتین پوستی باااید داشته باشی

اول برو دکتر راجب موهات ببین عادیه یا مشکل هورمونیه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه آزمایش هورمونی باید بدی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش باید ببین پوستت ژنتیکی چطوره

بعدش از نظر تغذیه به خودت برسی

من ار همکلاسی هام بودن که ۶ ماه بود یه بیسکویت هم نخوردن برای اینکه جوش در نیارن

اکه میخوای زیبا باشی نیاز به رسیدگی داری

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بعدش باید ببین پوستت ژنتیکی چطورهبعدش از نظر تغذیه به خودت برسیمن ار همکلاسی هام بودن که ۶ ماه بود ی ...

ژنتیکی هم پوستمون خرابه هم از طرف مادری هم پدری . 

آره منم چیزای چرت و پرت زیاد میخورم یعنی اگه دیگه نخورم کمتر جوش درمیارم؟ مثل شیرینی و تخمه و این چیزا...

اگه راه خانگی بشه درمان کرد انجام میدم ولی حوصله دکتر و رفت و آمد ندارم 

خواهرم برا موهاش آزمایش داد این همه دردسر کشید آخرسر بهش گفت به خاطر استرسه

ژنتیکی هم پوستمون خرابه هم از طرف مادری هم پدری . آره منم چیزای چرت و پرت زیاد میخورم یعنی اگه دیگه ...

خوراک تاثیر مستقیم روی پوست و مو داره برای همین باید خیلی کنترلش کنی

دکتر بری خوبه، مثلا الان خواهرت فهمیده ریشه مشکلش چیه

آزمایش هورمونی رو حتما بده تا بفهمی ژنتیکی پر مویی یا هورمونیه، مهمه اینم

برای جوش ماسک عسل با دارچین عالیه

ولی باید اول عوامل درونی رو درست کنی مثل ورزش کردن، تغذیه، استرس و..

روتین پوستی هم میتونی هم ماسک خونگی استفاده کنی هم ماسک بخری که اکه خواستی بخری باید برند خوبی باشه تا تاثیر داشته باشه مثل فریمن. 

اگرم خونگی میخوای استفاده کنی معمولا بهترین ها اینان، عسل؛ دارچین، زعفران، آلوورا؛  زردچوبه، قهوه

بعدش برای شستن صورتت از صابون استفاده نکن ژل بگیر

بعدش کرم ضد آفتاب خوب نیاز داری