2777
2789

من چندماه پیش قهرکردم رقتم خونه بابام حالاازوقتی ک برگشتم ن من میرم خونه مادرشوهرم ن شوهرم میادخونه مامانم البته مامان اون خیلی بی چشم ورو وخیلی چیزابهم گقت ولی مامان من ساکته وحرفی توروی شوهرم نزده حالادوهفته پیش مامانم گفت فرداشب ب شوهرت بگوبیاین خونمون ب شوهرم گفتم قبول نکرد تاامروزمامانم بهش زنگزده بوداینم اومدگقت شب خونتون مهمونیم مامانت زنگزده گفتم نمیام گقت هرجورراحتی من ک گقتم میایم حالتمیختم زنگبزنم ب مامانم هزارتاحرف بهش بزنم ک چراخودشوکوچیک کزده ب این زنگزده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم گقته میایم من گقتم دوس ندارم اینوبیارم نمیریم

تو داری مامانتو کوچیک می‌کنی که زنگ زده شوهرتم قبول کرده حالا تو نری مامانت ضایع میشه گناه داره

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
شوهرم گقته میایم من گقتم دوس ندارم اینوبیارم نمیریم

وااااا خب اشتباه میکنی برین با هم ...بذار روابط از سر گرفته بشه ...مامانت خیلی زن عاقلیه که زنگ زده و با همسرت صحبت کرده .همسرت هم دمش گرم که قبول کرده و بی احترامی نکرده!!

تقصریشه بگواینومیخای چیکاربیادخونت اینکارای مامانم رواعصابمه

خو دوس نداره روابط قطع بشه گناه که نکرده هرکاری میکنی فقط بد و بیراه نگو بهش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وااااا خب اشتباه میکنی برین با هم ...بذار روابط از سر گرفته بشه ...مامانت خیلی زن عاقلیه که زنگ زده ...

منم میگم ازمامان اون یادبگیر منومیبینه روشوبرمیگردونه توچرادشمنی بلدنیستی اعصابم خورده

منم میگم ازمامان اون یادبگیر منومیبینه روشوبرمیگردونه توچرادشمنی بلدنیستی اعصابم خورده

نه گلم .قوربونت برم دشمنی به چه درد میخوره .تهش زندگی دخترش خراب میشه .اتفاقا مادرت زن فهمیده ایه که بلده آتو دست دامادش نده که دخترش رو اذیت کنه ...احترام احترام میاره ...مطمین باش پس فردا تو راحت میتونی به شوهرت بگی مادرت اینو گفت اونو گفت ، ولی زبون شوهرت جلوی تو کوتاهه