2777
2789
حالا من خودم چرم نمیخرم کفش و کیف چرم دوست ندارم فانتزی میپسندم شمام مشخصه خسیسی😂

نه خسیس که نیستم 

ولی اجناس گرونن واقعا 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته شفیعی

اسم مغازه ش قلب دومه؟؟؟

راستی قابلی خریدی ازشون؟

چند وقته میخوام بخرم هی به قول معده خسیسی میکنم نمیرم بخرم 😂

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اسم مغازه ش قلب دومه؟؟؟راستی قابلی خریدی ازشون؟چند وقته میخوام بخرم هی به قول معده خسیسی میکنم نمیرم ...

اره تو نشان بزن میاره واست  من که راضی بودم واسه کل خوانواده از اونجا خرید میکنیم 

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
گرون که شده ولی یه دونه بگیر خوبشو بگیر

خوبشو واس زن بچه میگیرم 

خودم سعی میکنم بسازم 

به قول معده😐😂

ببخشید معده خانوم