2777
2789
عنوان

ماسک موهای فر لطفابیاین

50 بازدید | 7 پست

بچه ها لطفایه ماسک مو بدون نیازبه آبکشی مناسب موهای فربهم معرفی کنید وبگین اگه موهاتون فره چیکارمیکنید که همیشه خوش حالت و فر باشه؟

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

[QUOTE=362308759]فر ریزه یا درشت[/QUOTEنه خیلی ریزه نه درشت موهای همسرمه دوست داره فرباشه ولی تا نم داره وخیسه خوشگله خشک ک بشه ریخته بهم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=362308759]فر ریزه یا درشت[/QUOTEنه خیلی ریزه نه درشت موهای همسرمه دوست داره فرباشه ولی تا نم ...

یه کرم‌مو سبک‌بزنه اول ابرسانی شه بعد حتما زل باید بزنه من فولیکا مشکی میزنم فقط کستش خیلی بالاس اگه موهاش کوتاهه اندازه یه نخود  بزن بعد دیگه بهش دست نزن بزار تو‌همون حالت خشک‌شه یا با دیفیوزر خشک کن

♥️♥️

یه کرم‌مو سبک‌بزنه اول ابرسانی شه بعد حتما زل باید بزنه من فولیکا مشکی میزنم فقط کستش خیلی بالاس اگه ...

کرم مو سبک مثلا چی؟بعدحمام بایدبزنه دیگه؟پنتن خوبه بنظرتون؟

ژل فولیکا مشکی بزنه؟

کرم مو سبک مثلا چی؟بعدحمام بایدبزنه دیگه؟پنتن خوبه بنظرتون؟ژل فولیکا مشکی بزنه؟

اره بعد حمام نصف خیسی مو که رف اینا رو‌بزن

کرم‌مو‌مثل شیر مو‌فاربن‌اره پنتن‌هم‌خوبه بعدش دستتو‌کامل خیس کن یه نخود ژل رو‌بین دستات ماساژ بده با انگشتات فر‌موهاشو‌ استایل بده مثلا لوله کن که قشنگ قر بخوره بعد بزار خشک شه

بله فولیکا مشکی 

♥️♥️