2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

16284 بازدید | 174 پست

من دارم جدا میشم یه ماهه خونه رو ترک کردم شوهرمم ندیدم تو این مدت سراغمم نگرفته اصلا نه زنگ زده نه پیام

خودم خواستم طلاق بگیرم چون زندگی کردن با اون شرایط واقعا برام سخت بود خستم کردن هم خودش هم خانوادش

خانوادش خیلی دخالت میکردن بهونه های الکی میگرفتن همش بینمون دعوا میوفتاد خیلی زجرم دادن از همون شب نامزدی

خودشم شدیدا وابسته اونا بود و دهن بین بود و البته نسبت به من و خانوادم بدبین

به خانوادم کم محلی میکرد دعوتش میکردن بهونه میاورد که نیاد با اینکه پدر مادرم خیلی دوسش داشتن و با همه اینا بازم احترام میذاشتن بهش اما اون حتی سلامم به زور میداد بهشون و این قضیه واقعا ناراحتم میکرد خیلی حرص میخوردم

و اینکه واسه خودمم زیاد ارزش قائل نبود برام وقت نمیذاشت همیشه تنها بودم میخواست مردسالاری باشه تو خونه زور میگفت فحش میداد عصبی بود دست بزن داشت طوری که کبودم میکرد  خیلی ام مغرور بود خودشو خیییلی بالا میدونست

و کلا اینکه دعوا زیاد داشتیم

تصمیم به طلاق گرفتم برگه طلاق توافقی رو هم امضا کردیم

اما امشب خیلی دلم براش تنگ شده به هرحال خوبی ام داشت دلم برای روزای خوبمون تنگ شده نمیدونم چجوری باید فراموش کنم

خیلی دلم گرفته که زندگیمون به اینجا رسید

منم میخواستم خوشبخت بشیم یه عمر کنار هم من خیلی دوسش داشتم چیکار کنم

😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخخی عزیزم با این همه بازم دوسش داری😔خب بگو نمیخوام طلاق بگیرم😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

حالت طبیعی هست تامدتی احتمالا اینجوری چون ازدستش دادی عزیزم

اگه هنوزکنارت بودازلحظه لحظه اش بیزاربودی

به بدیاش وکبودیات وفحشهافک کن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
تصمیم به طلاق گرفتم برگه طلاق توافقی رو هم امضا کردیم اما امشب خیلی دلم براش تنگ شده به هرحال خو ...

منم خونوادش خیلی بدبودن....مجبورشدم باخونوادش قطع رابطه کنم....مخصوصابابای خیرندیدش

نی نی جووونمبیاتودلممم.......  
آخخی عزیزم با این همه بازم دوسش داری😔خب بگو نمیخوام طلاق بگیرم😥

چرا میخوام طلاق بگیرم چون فک میکنم تصمیم درستی گرفتم 

اما چطور فراموش کنم به هرحال نزدیک ۳سال باهم بودیم

وقتی درخواست طلاق کردی و اونم به راحتی توافق کرده پس به این فکر کن که لابد زیادم اون زندگی براش مهم نبوده به اضافه رفتارای بد و دست بزن و این حرفا البته،

ولی درکت میکنم سخته آدم یهو همه چی براش تموم بشه

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟