2777
2789

خدایا هر روز کارهای تکراری فرسوده ت می‌کنه  بشور بساب و....

ی جمعه به شوهرم میگم بیا با هم خونه رو تمیز کنیم 

بعدش پسرم کلی درس داره باید باهاش کار کنم ، شنبه امتحان داره. 

ولی شوهرم رفت بیرون که می‌خوام برم دریا ماهی گیری و گفت ناهارو زود آماده کن بخورم و برم ( بی انصافی نکنم روزهای دیگه ناهار رو با هم آماده میکنیم ) . دلم خیلی گرفته و اشکم سرازیره .میگم من تنهام خسته م میگه بیا باهام دریا خودت نمیای. من بیام بیرون کی خونه رو تمیز می‌کنه از همه مهمتر که پای درس و مشق بچه میشینه حداقل کارارو از دوشم کم کن . 

چقدر بد کاش مردا درک داشتن🥲

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر روزها تکراری و خسته کننده شدن

دلم داره میپوسه به قرآن

خوش بحالتون که دریا دارید 

کاراتونو زودتر انجام میدادید میرفتیم دریا دیگه به به

ما که  جایی نداریمبریم

مخصوصا تو این سرما

دلم برات تنگ شده حسین

چقدر روزها تکراری و خسته کننده شدندلم داره میپوسه به قرآنخوش بحالتون که دریا دارید کاراتونو زودتر ان ...

پارک سرکوچه که داریم🤭برو تو پارکی جایی از محلتون.اگه بفرض پارکم ندارید برو پیاده روی توخبابون کوچه و...لباس و کلاه گرمم بپوش

جمعه رو دیگه نذار همه شو برای نظافت. من خیلی مشکل دارم یا اینکه جمعه روز نظافت باشه کل خانواده روز تعطیلشون از بین بره.

جمعه برای عشق و حال و تفریح و گردش و با خانواده بودنه. جمعه تو استراحت کنی، انرژی ت برای کل هفته بیشتره.

پاشو برو دریا با پسرت و شوهرت کیف کن. کار همیشه هست.

پارک سرکوچه که داریم🤭برو تو پارکی جایی از محلتون.اگه بفرض پارکم ندارید برو پیاده روی توخبابون کوچه ...

پارکو میخوام چیکار آخه؟؟

اونم با بچه ای که تقی به توق میخوره سرما میخوره

وااای دلم داره الان میترکه

دلم برات تنگ شده حسین