2777
2789
عنوان

قضیه این ماکارونی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 46 پست
میگن که ماکارونی و برنج مونده باشه بیرون یخچال یه باکتری توش رشد میکنه که خطرناکه

بچه بودیم ماکارونی میخوردیم چیزیمون نمیشدحتی یادمه ظهرمادرم واسه نهاردرست میکردتاشب ماهی ازتوکوچه می اومدیم ویه ساندویچی ماکارونی میداددستمون وبرمیگشتیم به بازیمون

گاهی انسانم آرزوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک باور نکردم ، شایعه درست میکنند

منم باور نمیکنم

شاید رب فاسد بوده یا گوشت یا مواد دیگه باعث مسمومیت و فوت شده اما ماکارونی نهایتش فاسد بشه آرد داخلشه چیز خاصی نیست که باعث مرگ بشه

اول که قضیه دوتا داداش مال تابستونه 

دومی که یه دختر کوچیک مای یکی دوهفته پیشه

ولی درکل آزمایشات سم شناسی گفتن خود ماکارونی سالم بوده 

حالا چی به چیه فقط خدا میدونه 

شاید گوشت فاسد یا قارچ سمی یا بحث رودل کردن بچه  یا ناسازگاری مواد با هم یا از قبل چیزی خورده باشن نمیشه یه نسخه پیچید شایدم سردی زیاد بدن

نه منقضی که نه.مثلا ظهر خورده باشی بقیشو نداشته باشی یخچال دوسه ساعت بعدش بخوری

والا من همیییییشه ماکارونی مونده میخورم چیزیم نشده 

از ظهر تا شب هفت هشت ساعت طول میکشه رو گاز بمونه شب میام گرم میکنم میخورم هیچ اتفاقیم نیفتاده

نه من تاحالا ۲۰ بار خوردم هیچیم نشده اون قطعا مالی یه چیز دیگه بوده

والله ماهم همینطور منم میپزم دو نوبت میخوریم.نمیدونم والله حامد رئیسی و دکتر شادی تو اینستا پست گذاشته بودن خوندم.جفتشونم متخصصن.

والله ماهم همینطور منم میپزم دو نوبت میخوریم.نمیدونم والله حامد رئیسی و دکتر شادی تو اینستا پست گذاش ...

دکتر شادی عالیه و حرفهاش علمی واقعا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حقیقتا من داستانشو نشنیدم و برای اولین بار اسمشو توی این تاپیک دارم می شنوم ولی هرچی هست به نظر میاد الکی باشه چون پس من و خیلیای دیگه باید الان وضعیتمون مثل اون بچه ها باشه! 

رهگذری در این سایت🚶‍♀️...