2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکِ قفل شده ی کیمیا

246 بازدید | 19 پست

پدرشوهرمن عاشق سریال کیمیاست و من بدم میاد از سریالش ؛ معتقدم اصلا این دخترِ ب نقش اول نمیخورد و نقش اول باید یه دختر دیگه میذاشتن مخصوصا اینکه قدش کوتاه بود اینم بگم خودم قد کوتاهم قدم ۱۵۴ ؛اونوقت پدرشوهرمن من غصه کیمیارو میخوره؛میگه خیلی سختش شد و شوهرش خیلی بد بود و بش دوروغ گفت!!!!!

اونوقت خودش چندتا پسر داره یکی از یکی عتیقه تر از همه نظر؛بعد شوهر کیمیارو میگه بد بود کیمیارو خیلی اذیت کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیمیا از نظرمن یه دختر لوس و ننر و لج باز و حوس باز بود تاچشش ب پسرهمسایه شون خورد شوهرخودشو ول کرد

دقیقا

پاشد رفت پیش پیمان طلاق بگیره

انگار قحطی وکیل اومده

دختر پرو😏😏😏

خانه شماره 12 میدان گریمولد
دقیقاپاشد رفت پیش پیمان طلاق بگیرهانگار قحطی وکیل اومدهدختر پرو😏😏😏

اررره زردی هم چادر سرش کرد تا دیروز با آرش تو فرانسه کلاه میزاشت دختره یرپررو

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
اررره زردی هم چادر سرش کرد تا دیروز با آرش تو فرانسه کلاه میزاشت دختره یرپررو

😂😂😂😂😂😂

پیمان چشم سفیدم گفت چادر میپوشه خوشکل تر میشه ها

یه عمچین چیزی دقیق یادم نی چی گفت

خانه شماره 12 میدان گریمولد
😂😂😂😂😂😂پیمان چشم سفیدم گفت چادر میپوشه خوشکل تر میشه هایه عمچین چیزی دقیق یادم نی چی گفت

اره بخدا از اول فیلم می‌شینم فحش میدم تا آخر خخخخ

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
پدرشوهرت خیلی دیگه قیلم رو باور کرده نشسته غصه خوردن😐

اره دلش ب سریالا آی فیلم خوشه و باهاشون زندگی میکنه ؛باورت نمیشه حشمت فردوس و کیمیا جزیی از زندگیش هستن 

پدرشوهرم خیلی باحالِ؛ حالا شانس گوه من شوهرم مث پیرمرداس همه چیزش اونوقت پدرشوهرم باحال و روشن فکر و شوخ و خوش اخلاق ؛ خیلی دوسش دارم