2777
2789
عنوان

نام اثر شب قبل از مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرستادم گلماگ میشه زود ج بدی ممنونت میشم بخدا فکر و ذکرم شده آزمایشش خیلی عصابم خورده میگم خدای نکرد ...

ازمایشش  خوبہ اگہ خودت مشکل خاصی نداشتہ باشی فکر نکنم خیلی انتظارت طولانی بشہ

کلا برای اسپرم سہ مورد خیلی مھمہ، یکی تعدادش کہ برای ھمسرت 61میلیون در ھر میلیگرم ھست کہ کاملا نرمالہ، مورد دوم سرعتش ھست کہ 18درصد حرکت رو بہ جلو دارند حدود 17 دور خودشون می چرخند و بقیہ کاملا بی حرکت ھستند روی این قسمت یعنی حرکت اسپرم باید کار کنید کہ بھتر بشہ درمان سادہ ایی دارہ نگران نباش دکترش قرص تقویتی می دہ بھش بگو خودشو با آب سرد بشورہ خنک نگہ دارہ بیضہ ھا رو، لباس تنگم نپوشہ درست میشہ

مورد آخر ھم شکل نرمال اسپرمہ کہ حدود 50درصدہ و عالیہ

در کل مشکل خاصی ندارہ ھمسرت

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

ازمایشش خوبہ اگہ خودت مشکل خاصی نداشتہ باشی فکر نکنم خیلی انتظارت طولانی بشہکلا برای اسپرم سہ مورد ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم خواستم بپرسم دکترنفشینه دکترخوبیه شماانگارمریضش بودین توی تایپیک های قبلیت خونده بودم 

سلام عزیزم یه سوال داشتم خواستم بپرسم دکترنفشینه دکترخوبیه شماانگارمریضش بودین توی تایپیک های قبلیت ...

سلام عزیزم الان دیدم پیامتون رو

خیر اصلا ازش راضی نبودم، البته بستگی به مشکل شما داره و علت ناباروری تون، برای من ناشناخته بود درمان های معمول انجام داد، ریشه یابی نکرد و متأسفانه راضی نبودم اصلا.

مطبش بسیار شلوغ، چندتا چند تا ویزیت می کنه، اصلا تایم حرف زدن باهاش نداری، خیلی وقت نمیذاره، من اصلا پیشنهاد نمی کنم ایشون رو، دو سال وقت الکی باهاش هدر دادم.

سلام عزیزم الان دیدم پیامتون روخیر اصلا ازش راضی نبودم، البته بستگی به مشکل شما داره و علت ناباروری ...

سلام عزیزم

شما باتوجه به تجربتون

دکتر خوب برای ناباروری کی هست تو اصفهان

درجه اول ؟ 

🌿 🌱🪻

سلام عزیزمشما باتوجه به تجربتوندکتر خوب برای ناباروری کی هست تو اصفهاندرجه اول ؟

فقط می دونم دکترای بیمارستان بهشتی و میلاد اصلا خوب نیستند. دنبال علت منفی شدن نمی گردن فقط می گن بیا باز تخمک کشی. سرچ کنید خودتون اگر اونجا کار می کنن اصلا مطبشون نرید

و کلا اصفهان در زمینه درمان ناباروری خوب نیست،  مخصوصا اگر مثل من ناباروری بی علت دارین . اگر بتونید برید تهران کلا بهتره 

سلام عزیزم الان دیدم پیامتون روخیر اصلا ازش راضی نبودم، البته بستگی به مشکل شما داره و علت ناباروری ...

سلام عزیزم من رفتم تهران مرکزابن سینابه نظرم ازریشه دنبال میکنن اگه شمامیتونی برین حتمابرین یکی ازفامیلامون بعداز۱۵سال بچه دارشداونجا

سلام عزیزم من رفتم تهران مرکزابن سینابه نظرم ازریشه دنبال میکنن اگه شمامیتونی برین حتمابرین یکی ازفا ...

مرسی که تجربه تو باهام درمیون گذاشتی... رفت و آمدش سخته و قاعدتا استرس زیادی ایجاد می کنه مخصوصا برای همسرم... بازم باید باهاش مشورت کنم.

شما الان تحت نظر کدوم دکترین؟ تا الان چه پروسه ایی براتون شروع کردن؟ 

مرسی که تجربه تو باهام درمیون گذاشتی... رفت و آمدش سخته و قاعدتا استرس زیادی ایجاد می کنه مخصوصا برا ...

منم تازه شروع کردم دکترعطایی فعلاازمایش برام نوشتن وشوهرمودارن برسی میکنن ودارومیدن هیچ جاپیگسرهمسرم نبودن بااینکه مشکل داشت ولی اینجاگفت اول بایداوکی بشی بعدبری برای ای وی اف ولی بقیه جاهامستقیم ای وی اف