2777
2789

توش گل کلم ، هویج ، سیب ترشی ،سیر ،بادمجون ، ادویه ترشی میزنم از عطاری اماده میخرم ولی بوی خوبی نداره ترشی هام 

❌ لایک ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاه دانه ، نمک ، سرکه ، آب جوشیده خنک شده ، ادویه ترشی ، کلم ، گل کلم ، پیاز ، سیر ، فلفل تند ، هویج آبپز، کرفس با برگ هاش ، خیار،گشنیز ،ریحان 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

همس قاطی میشه طعم ترش و سیر میدخ منم هرچی میخرم یابرام میده خواهرم. ترشی درست حسابی نخوردیم خودمم بلدنیستم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

سبزی نمیریزی؟

من سبزی شوید ترخون نعنا میزنم و برگ های کرفس

و یه سبزی محلی به اسم کَروز

ابش هم نه آب خالی

ساقه های همین سبزی ها رو خوب میشورم البته با آب میزارم بجوشه عصاره ش بره به اب نمکش هم اندازه میکنم و کمی به شوری بزنه دو سوم ظرف ترشی ها از این آب میریزم یک سوم هم سرکه انگور

ادویه ای هم نمیزنم

بنظرم واسه هر شهر با سبزی محلی خودش خوشمزه تره 

منم درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم