2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم تورو خدا بیاین

100 بازدید | 12 پست

تا حالا شده یه وسیله ای رو که تا چند دقیقه پیش دیدیش و میدونی جاش کجاست رو گم کنی و جاش عوض بشه وبعد  هرچقدرم همه جارو برگردی پیدا نشه ؟ اصلا یادت نمیاد جاشو عوض کردی یا نه ، یا اصلا کجا گذاشتیش 

اگه یه چیز عادی بود کاری نداشتم ولی دقیقا همین امروز درمورد یچی تو اینترنت میخوندم که پیشم نگه دارمش یا نه . 

خیلی گیج بودم که نگه دارم یا نه بندازمش 

سه تا حالت داره 

یا خودم یه جا گذاشتمش که این مورد نیست چون یادمه آخرین بار کجا بود اصلا یادم نمیاد که جاشو عوض کرده باشم 

یا اینکه یکی از اعضای خانواده اونو برداشته که پرسیدم گفتن نه 

یا اینکه یکی برداشته نمیگه مثلا بابام. این موردو میگم چون احتمال میدم بابام از همه چیز گوشیم خبر داشته باشه چند مورد پیش اومده ، میگم شاید فهمیده مطلبی که تو گوگل زدمو بعد خواسته اون وسیله رو بندازه 

مورد آخر اینکه جن برداشته باشه 😨😨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای آره به طرز معجزه آسا چندین بار امیدوارم برای شما هم جواب بده وقتی میخونی بلافاصله بعدش شروع کن ب ...

واییی مرسی عزیزم بابت توصیه سوره نصر ، خوندم رفتم دنبالش بگردم که بلاخره پیدا شد 😍❤

کاش زودتر میفهمیدم