2777
2789

سلام دوستان

من حدود یکساله برای بچه سوم اقدام کردم,و هر ماه با کلی علائم منتظر بارداریم,

تا اینکه اینماه موقع پری سینه دردم خیلی طولانی و دردناکتر شد,همینجوری ب دلم افتاد چک کنم سینه مو,,,ک ناگهان احساس کردم یه توده زیر سینه چپمه😢😢😢

خیلی تو نت گشتم,یکم ترسم کمتر شده ولی همچنان میترسم,,,,پنج شنبه نوبت دکتر دارم

خواهش میکنم اگه اطلاعاتی در این مورد دارید بهم بگید.......

راستی من اینماه اگنوگل و رازیانه و بومادران هم خورده بودم,,,,,, علتش این داروها و عرقیات هورمونی نیس؟! 

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم سینه ام هنوز سنگینه و توده درد داره,انقد ک اگه این چن روز پری نمیشدم شک نمیکردم ک باردارم

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  
چرا احتمالا از همون عرقیاته چون باعث بزرگ شدن سینه میشن  نگران نباش

اخه  میفهمم ک یه توده اس,چن روزه دایم چکش میکنم,چ بسا ک قبلا هم بوده من نفهمیدم

ممکنه هییییییچی نباشه مثلا کیست چربی باشسه که بیخطره نترس توکلت به خدا ان شا اله بچه سومت هم به ...

امیدم به خداست,مطمئنم خدا هوامو داره

عزیزم بارداری برام دعا کن 

هیچی نی فعلا الکی استرس نده ب خودت بابا اختمالا همون چربیه ...

باورت میشه من خیلی خونسردم,این اولین باره خودمو باختم

خیلی سفته یا زیر دستت میلغزه؟ ممکنه کیست باشه منم مثل شما شدم و سونو رفتم کیست بود نگران نباش توده ...

حرکت میکنه,خیلی سفت نیس,چن روز پیش بیشتر قلمبه بود 

چیزی نیست نگران نباش 

حرکت میکنه زیر دستت؟

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
حرکت میکنه,خیلی سفت نیس,چن روز پیش بیشتر قلمبه بود 

نگران نباش کیسته، تو نت سرچ کن،  یه چیز نرماله برای زنهای بین سی تا سی و پنج سال و علتش تغیرات هورمونهاس.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...