شیرینی_ناپلئونی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 326 عنوان کسی تا حالا استخوان کف پاش شکسته❓ 46 بازدید | 3 پست کسی تا حالا استخوان کف پاش(متاتارسش) شکسته؟؟تقریبا چند هفته طول کشید تا خوب بشه؟چیکار کردین که زودتر خوب شه؟ رژیم غذایی تون چی بود؟برا من دوتاش شکسته ، از کارو زندگی افتادم، میخوام زودتر گچ و باز کنم راه برم😔 1403/09/08 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanamirhosein عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 11067 واسه من ۴۰ روز تو چ بود اون موقع پسرم چهارماه داشت و سخت میگذشت رژیم غذایی خاصی نداشتم مثل همیشه
شیرینی_ناپلئونی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 326 واسه من ۴۰ روز تو چ بود اون موقع پسرم چهارماه داشت و سخت میگذشت رژیم غذایی خاصی نداشتم مثل همیشه ۴۰ روز؟؟؟ چقدر زیاد !!دقیقا استخوان کف پاتون شکسته بود؟؟ جابجا هم شده بود یا شکستگی بدون جابجایی بود؟دکتر به من گفت یک ماه باید بمونه ولی من میخواستم دو سه هفته ای باز کنم گچ رو😔
mamanamirhosein عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 11067 ۴۰ روز؟؟؟ چقدر زیاد !!دقیقا استخوان کف پاتون شکسته بود؟؟ جابجا هم شده بود یا شکستگی بدون جابجایی بود ... اره کف پامبود منم دیگه صبرمتموم شد به هفته زودتر باز کردم اول کمی درد داشت کم کم خوب شد ولی کف پام تو حاملگی بعدی و شیردهی همیشه درد میکرد