#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سینوزیت نه ولی میگرن ۵ سالم با این قرص عین اب رو اتیش خوب شد؛ “میگرافار” فقط یک ماه خوردم برای همیشه ...
چجور باید بخوری؟
حین درد؟
یا همینجوری روزانه؟
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
من انقدر هرشب ژلوفن و مسکن خوردم که الان بعد از ۷-۸ سال هنوز که هنوزه هیچ مسکن و ارامبخشی روم اثر نم ...
اوکی
نگفتی چجوری بخورم؟؟؟
حین عود کردن؟ یا روزانه؟؟
مثلا ۸ ساعتی یه قرص؟
نه مسکن نیست که حین درد بخوری، درمانیه، روزانه مصرف میکنی، تعدادشم باید از دکتر داروخانه بپرسی
مرسی مرسی خیل خیلی لطف کردی
منم داغون شدم از بس نوافن خوردم
قدیم که نوافن نبود اصلا خوب نمیشدم تا بالا میآوردم