2777
2789
عنوان

امشب میخوام حسابی دعوا کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 3616 بازدید | 75 پست
اخلاقی و بقیه چیا خوبه فقط خانواده اش

مگه میخوای با خانوادش زندگی کنی؟سالی ی بار لید برو ببینشون اصلا صلاح دونستی همونم نرو بچسب به شوهرت الان ک عقدین اینجوریه بعد عروسی زندگیش تو میشی دیگه 

اسم کاربریت یعنی چی استارتر؟    

بهم میگه میمونم پیشت بعد مخفف میکنه میشه می مونمت ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم میگه میمونم پیشت بعد مخفف میکنه میشه می مونمت ...

آهان .جالب بود خوشبخت بشید  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
خانواده هم مهم مگه میخواید قطع ارتباط کنید انشاالله بتونید بااخلاق خوبتون خانوادشون راضی نگهدارید

فکر کنم حداقل با یه تعداد مجبوریم قطع رابطه کنیم از جمله مادرش ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مگه میخوای با خانوادش زندگی کنی؟سالی ی بار لید برو ببینشون اصلا صلاح دونستی همونم نرو بچسب به شوهرت ...

روانیم کردن همون سالی یکبارم نه من میرم نه اونا میان بعدا فقط تا تابستون دوام بیارم

چقدر نظراتمون متفاوت خخخخ

منم اوایل مثل هستی فکر میکردم ولی الان ...

آهان .جالب بود خوشبخت بشید    

ممنون💞

اختلاف سنی دیگه اینقدر برا خودتون بزرگ نکنید که باعث وبانی همه مشکلات از این بدونید خیلی از خانم ها ...

تمام اعتماد به نفسم رفته شوهرم خیلی ازم سره البته خودش و رفتاراش اذیتم نمیکنن نگاه بقیه ...

شما با پسر ۱۸ساله دوست شدین ؟!

وای چقدر دلم برای اون مادر پسر سوخت چه آرزوها واسه پسرشون داشتن اونوقت شما که یکبار ازدواج کردی یه بچه هم داری ۵سالم از طرف بزرگتری اومدی دل طرفو تصاحب کردس الانم میگی بعد از عروسی قید رفت وامد میزنی؟!!!!!

یکم فکر کن دوستداری پسر خودت فردا همینکار بکنه ؟اونا یک عمر بچه اشون بزرگ کردن زحمتشو کشیدن حداقل قطع رابطه نکن بعد از عروسیت اه مادرش دامن زندگیتو یک روز میگیره ها

شما با پسر ۱۸ساله دوست شدین ؟! وای چقدر دلم برای اون مادر پسر سوخت چه آرزوها واسه پسرشون داشتن اونو ...

نه خانوم من هیچ زمان دوست دخترش نبودم قبلا گفتم که عضو یه گروه ۴۰۰ نفره توی فیسبوک بودیم از اونجا آشنا شدیم و حتی نامزد سابق همسرم هم بود و همینطور اقوامش . من نه دلبری کردم نه دلی تصاحب کردم بعد از جداشدن همسرم از نامزد سابقش خیلی افت روحی پیدا کرد و ... منم خیلی اروم بودم و بخاطر شرایط زندگیم کاری به هیشکی نداشتم براش جلب توجه کردم خودش برای درددل اومد و همه حرف زدن و همه چی هم توی گروه بود کاری به پی وی نداشتیم کم کم بنا به عقل که خیالش ازم راحت باشه و ... سمتم اومد .منم قطع رابطه کردم و گم و گور شدم چون اعصاب این چیزا رو نداشتم اقوام مادریش واسطه شدن و من حتی توی  همین پست ها و همه جا هم گفتم خانواده اش حق دارن قبل از عقد هم با مادرش صحبت کردم و گفتم درکش میکنم . مادرشون از ترس از دست دان پسرش و طبق تجربه قبلی بهم گفت باهام مشکل نداره ولی بعد از یه مدت خب نتونست کنار بیاد منم میگم من رفت و امد نمیکنم ولی همسرم بره و بیاد با اون که کاری ندارم