2777
2789

؟؟ چ سوره ای بخونیم یا چ ذکری 

ک از شر دشمن حسود   دور بمونیم و در پناه خدا باشیم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیارت عاشورا بعدش دعای علقمه ، عالیه معنیه دعای علقمه روبخونی متوجه میشی

اره اصن در واقع ادم میخواد دشمن شرحه شرحه بشه به عبارتی😀

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
سلام دوست قشنگم خوبی؟چه خبر ؟ان شاالله که حسابی درس میخونی؟

سلام سلامتی شما خبری نی .. بله میخونم روزی ۷ ۸ ساعت  یا  ۴ ۵ ساعت  . شما چ خبر خوبید

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
سلام سلامتی شما خبری نی .. بله میخونم روزی ۷ ۸ ساعت یا ۴ ۵ ساعت . شما چ خبر خوبید

ممنون عزیزم خدارو شکر،ان شاالله موفق باشی حسابی تلاشت وبکن تا کسایی که چشم دیدنتو ندارن از حسادت بترکن