2777
2789

وقتی شوهرم اومد خواستگاریم حقوق خوبی نداشت ولی خونه ماشین داشت. بخاطر حقوقش گفتم ن اصرار کردن پدر مادرش اومدن خونمون جلسه گرفتن منم توضیح دادم نمیتونم با این حقوق. گفتن تو فکر هییییییچی نباش حمایت می‌کنیم کارشو عوض میکنیم برات طلا میگیریم و...

پدرش با بابام حرف زد گف ماشین خارجی داشته فروخته باغ خریده به جاش، فلان داره بیسار داره خودم ... تومن حقوق میگیرم چند هکتار زمین دارم فلان‌جا، خونه دارم فلان جا...من گفتم ن بازم آدم فرستادن گفتن این پدرش آدم اسم و رسم دار و بزرگیه حرفش حرفه(پدرشوهرم گردن کلفته) شوهرم همین ی پسره فقط با خواهرش(ازدواج کرده). 

خلاصه منم ب اعتبار حرفش ک همه میگفتن و شوهرمم فوق العاده پسر مهربون و خوبی بود گفتم باشه. نامزد کردیم. چند ماه گذشت ندیدم برام چیزی بخرن، وقت خرید عقد شد دیدم شوهرم دستش یکم خالیه قناعت کردم زیاد نخریدم. چمدون گرفتن رفتیم خونشون مادرش گف چرا برا پسرم چمدون نخریدین!!! درصورتی ک پول حلقش دو برابر پول حلقه من شده بود و پول کت و شلوارش فقط اندازه کل خرید من بود. فکر نکنم هیچ‌جا چمدون عقد بخرن برا داماد!!! 

عقدم کردیم تمام مدت میگفتن نداریم نداریم.ولی برا جهیزیه اینو بخر اونو **باااید** بخری. ما رسم نداریم اینو بخریم تو بخر. طلا فلان چیزو بگیرن برات. تا چیزی هم میگفتم مادرش عین سگ میشد قیافش. طلاهایی ک باید برام میگرفتن نگرفتن،اونوقت مادرش میرفت برا خودش کیلوکیلو میخرید.تمام هزینه های عروسی رو با قرض و پس‌انداز شوهر بیچارم داد پول شامم پول مردمو بردن دادن ب جاش.ی فیلم‌بردار دره پیت، تشریفات نا وارد تالار انتخابی خودشون و.. 

همه رو به خاطر شوهرم و کم شدن هزینه‌ها پذیرفتم.امروز خواستیم بریم فیلمو بیاریم گف هزینه میکس جداست منم عصبی شدم و باز این حرفارو ک تو دلم بود با داد و بیداد ب شوهرم زدم اونم پاشد رف خونشون دعوا ک شما هیچی کمکم نکردید مادرش زنگ زده میگه من چمه ب من چه با من دعوا میکنه و... 

ازشون متنفرمممم. عاشق شوهرم هستم ولی گاهی میگم کاااش ی شوهر پولدار داشتم ن یه پدرشوهر پولدار😭حس میکنم همه چیز مونده تو دلم 😭ی عروسی میرم دلم میگیره یاد عروسی خودمون میفتم😔😔

😖😞😞🖤

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای پولدارشم با خودش به گور نمیبره روزی به پسرش میرسه بهش فک نکن منم دارم چنین شخص پولداری که فقط با پولاش پز میده بازم شوهرت برات مراسم گرفت برای من که نه مراسم نه سرویس طلایی هیچی کلن بی خرج اومدیم تو یه خونه اجاره ای🤭 مهم نیست و زیاد بهش فکر نکن فقط اگر شوهر خوبی داری قدرشو بدون و باهاش خوش بگذرون و خوش باش 

حق داری واقعامنم تو شرایط توام با این تفاوت ک میدونستم دارن دروغ میگن ک پدرو مادرم رضایت بدن اما من ...

هیچ کاری 😔کاش یکم شعور داشتن از همون اول راستشو میگفتن اینجوری با زندگی ی دختر بازی نمیکردن. با خانوادش خوبی؟ من خوبم ولی از درون همیشه ازشون کینه دارم

هیچ کاری 😔کاش یکم شعور داشتن از همون اول راستشو میگفتن اینجوری با زندگی ی دختر بازی نمیکردن. با خان ...

مهم این مرد خوبی نصیبت شده .خدا عیچوقت همه چیو باهم نمیده

پول بدست میاد بلخره روز های خوب بساز اونارم بخدا واگذارشون کن

شوهرم خودش فوق‌العاده‌ست ولی چقد قانع باشم آخه چرا بهم دروغ گفتن هیچوقت نمیبخشمشون😭

شوهرت بچسب

بخدا گاهی همین کمک نکردناشون نعمتههههه دختر

من شوهر هییییچی نداشت،ینی خودشم بهم میگه هزارتومن تو جیبم نبود بابام گفت بریم خاستگاری 

الان چیزی نداره ولی کار داره،ماشین داره،درامد داره ،زندگیمون ساخت هزار تومنم خونوادش ندادن که گرفتن

ولی جونم راحته،احساس غرور و افتخار دارم

بابای پولدارشم با خودش به گور نمیبره روزی به پسرش میرسه بهش فک نکن منم دارم چنین شخص پولداری که فقط ...

کاش تا وقتی جوونیم ب فکر باشن انقد هم پررو هستن ک حتی نمیشه شکایت کنم پیششون و ب یادشون بیارم حرفاشونو

دلم برا شوهرم میسوزه برا خودم ک گول حرفاشونو خوردم

مهم این مرد خوبی نصیبت شده .خدا عیچوقت همه چیو باهم نمیدهپول بدست میاد بلخره روز های خوب بساز اونارم ...

بابت شوهرم خیلی خوشحالم ک نصیبم شده. اما واقعا من تو خونه بابام هرچی میخواستم داشتم. الان همش باید پس انداز کنم. پدرشوهرم انقد ک ب دخترش و دامادش میده نصفشو کمک ما نمیکنه. با اینکه خواهرشوهرم وضعش خوبه تمام دستاش طلاس 

کاش تا وقتی جوونیم ب فکر باشن انقد هم پررو هستن ک حتی نمیشه شکایت کنم پیششون و ب یادشون بیارم حرفاشو ...

اشکال نداره درس عبرت شده برات که دیگه اعتماد نکنی چون اغلب وعده وعیدها پوچ و توخالین

خانواده شوهر من که بیفکر و بیخیالن یادشون نیس همه بچه هاشون سن بالان و مجرد حالا شوهر من یهو تصمیم گرفت زن بگیره کلن پشتشو خالی کردن و پدر کارخونه دارش قرونی کمک نکرد پسرشم چیزی نداشت در حقیقت😑 تمام تلاششونم کردن که جدامون کنن تا الان که نتونستن دیگه بعدنا چیکار کنن نمیدونم ولی میخام بگم قدر زنوگیتو بدون با شوهرت جور و رفیق باش و هرچی ندارینو باهم بسازین تهیه کنین از کم شروع کنین پیش برین

شوهرت بچسببخدا گاهی همین کمک نکردناشون نعمتههههه دخترمن شوهر هییییچی نداشت،ینی خودشم بهم میگه هزارتو ...

خداروشکر عزیزم خدا بیشتر بهتون بده انشالله 

همیشه فکر میکنم تو این اوضاع گرونی چطور با این درآمد کم میتونم صاحب همه چی بشم حس میکنم یه رویاس😔 پدرمو خدا نگه داره برام پشتمون بهش گرمه وقتی کم میایم کمکمون میکنه 

خداروشکر عزیزم خدا بیشتر بهتون بده انشالله همیشه فکر میکنم تو این اوضاع گرونی چطور با این درآمد کم م ...

دلت نلرزه،،اگر شوهرت اهل کار و زندگی باشه به همه چی میرسین.انقدرم دلچسب میشه که کمک کسی نبوده

اشکال نداره درس عبرت شده برات که دیگه اعتماد نکنی چون اغلب وعده وعیدها پوچ و توخالینخانواده شوهر من ...

آخه چجور خانواده ای هستن ک میخوان زندگی پسرشونو بهم بریزن و خراب کنن. نمیدونم چ پدر کشتگی با عروسا دارن بعضیا. اونوقت فقط میخوان بریزن تو حلق دامادها پسر خودشون هیچی. حداقل برا من ک اینجوریه 

الان اگ ذره ای هم دلم آرومه بخاطر شوهرمه وگرنه یک ثانیه تحملشون نمیتونستم کنم. من عاشق خرید بودم الان چند ماهه ی لباس درست و حسابی برا خودم نمیتونم بگیرم. چون همش دارم پس انداز میکنم😔دخترعموم شوهر پولدار داره ی شب فقط 40 میلیون لباس خرید برا خودش. میدونم اینا خوشبختی نیست اما میبینم اینارو ی جوری شدم انگار عقده شده برام😔😭