2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم ادامه بدم

86 بازدید | 13 پست

دیگه نمیتونم ادامه بدم، هر کاری کردم به حاجتم نرسیدم

میگن دلت شکسته باشه، حاجتت رو میدن اهل بیت

کووو؟ حتی امام رضا هم ردم کرد

پس اینایی که میگن امام رضا حاجت میده کجان؟

به جای بهتر کردن و حاجت دادن، وضعیتم خیلی بدتر شد که

فقط دیگه یه آرزو دارم اونم اینه که فردا صبح دیگه نباشم توی این دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان؟ کی میخواد تموم شه؟ خودتونم اگه تو موقعیت من بودین بازم همین حرف رو میزدین؟ بخدا که نمیزدین

حف با شماست حتما شرایط سختی رو دارین تجربه می کنین قصدم این نبود که احساس درک نشدن و شنیده نشدن بهتون بدم اگه چنین برداشتی ایجاد شد حلال کنید

از کجا معلوم شاید صلاح اون کس از دست دادن سلامتیش باشه

خواهشا بسته چرت و پرت گفتین

فقط امیدوارم روزگار جوری نشه که شمارو هم امتحان کنه، چون اون موقع نظرتون فرق میکنه😊

خواهشا بسته چرت و پرت گفتینفقط امیدوارم روزگار جوری نشه که شمارو هم امتحان کنه، چون اون موقع نظرتون ...

چرت و پرت نمیگم حقیقت رو میگم کسی که با یه پا به دنیا میاد بعدا میشه سخنران انگیزشی و از زندگیش میگه پس گاهی به صلاحمه 

چرت و پرت نمیگم حقیقت رو میگم کسی که با یه پا به دنیا میاد بعدا میشه سخنران انگیزشی و از زندگیش میگه ...

حآلا که حقیقت میگید امیدوارم سرتون بیاد😒

نمک رو زخم هستین حلالتون نمیکنم

شما که بیشتر نمک میپاشی الان برای کسی بد نخواین شاید همین باعث شد رنگ خوشبختی رو نبینید

من برای کسی بد نخواستم، شما اومدی میگی شاید صلاحت بود، به جای امید دادن، بدتر زخم رو باز کردین و نمک پاشیدن روش

خدا به دلت نگاه کنه بهت بده

من برای کسی بد نخواستم، شما اومدی میگی شاید صلاحت بود، به جای امید دادن، بدتر زخم رو باز کردین و نمک ...

منظورم از به صلاح بودن به خیر بودن بود چیزی که شاید الان متوجه نشی ولی بعدا خداروشکر کنی بابتش 

وگرنه قصد نمک پاشیدن و این حرفا رو نداشتم اتفاقا خدا اگه با توجه به دل آدما بخواد بهشون خوب و بد بده در ردیف اول خوب ها هستم