2777
2789
عنوان

خانومای متاهل مشکل زناشویی دارم.لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 46 پست

درحین مصرف داروهای واژینال نزدیکی هم داشتی؟

شاید از همسرتونه

اینجا که خیلی ها از طب خونگی عنبر نسا نتیجه گرفتن من خودمم زخمم عفونی شد خیلی دارو استفاده کردم نهایت با همین عنبر نسا خوب شدم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنبر نسارا دود بده ببین خوب میشی ؟

منم خواستم همین پیشنهادوبدم...بنظرم اگه عفونتش خوب نشده اینم امتحان کنه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

یه مدت لباس زیر نپوش

خودتو با دستمال توالت خشک نکن

عنبر نسارا دودکن

و داروهاتو مصرف کن. حتما خوب میشی

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

ميترونيدازول رو بايد هم خودت استفاده كني هم شوهرت 

قطعا شما يك زماني داشتي عفونت و شوهرتم هم گرفته هر ١٢ ساعت هر دو ميترونيدازول بخوريد خوب ميشي

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
منم خواستم همین پیشنهادوبدم...بنظرم اگه عفونتش خوب نشده اینم امتحان کنه

اره منم ازبچه های اینجا خیلی تعریفشو شنیدم هرچند تابحال خودم امتحان نکردم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
سبک عاشقی همسران استاد زهرا عباسی تعیین وقت قبلی برای معاینه .و مشاوره حضوری  فقط با 093664 ...

یعنی این عالیه منم خواستم همین کانال رو بهت معرفی کنم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!