
.

مواد لازم:
آرد گندم
مخمر
مواد میانی:
پیاز
1عدد سیب زمینی
سیر 3حبه
ادویه : زیره سیاه و زرد چوبه و نمک
جزغاله یا سویا
روغن دنبه
.
طرز تهیه خمیر:
آب ولرم رو داخل ظرف می ریزیم و 2 قاشق غذاخوری مخمر اضافه می کنیم و به مقدار لازم آرد گندم اضافه می کنیم و 5 دقیقه با دست ورز می دهیم دقت کنید که خمیر باید سفت بشه و مقداری آرد روی خمیر می ریزیم تا چسبندگی ایجاد نشه و در ظرف رو می بندیم و با یک پتو روی ظرف رو می پوشانیم به مدت 1 ساعت و نیم و پتو رو از روی ظرف خمیر بر می داریم و می ریم سراغ مرحله بعدی
.
طرز تهیه مواد میانی:
پیاز و سیر و سیب زمینی روه نگینی ریز می کنیم روغن دنبه رو در قابلمه می ریزیم و پیاز و سیر و سیب زمینی رو اضافه می کنیم تا طلایی رنگ بشه و بعد جزغاله یا سویا رو اضافه می کنیم و یکم تفت می دهیم و ادویه ها سیاه دانه، زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم و شعله گاز رو کم می کنیم و 5 دقیقه هم می زنیم و از روی شعله گاز بر می داریم
.
مرحله آخر پخت :
خمیر به دست آمده رو قطعه قطعه می کنیم و توی سینی پهن می کنیم و از مواد میانی که درست کردیم به اضای هر تکه خمیر 2 قاشق غذاخوری اضافه می کنیم و خمیر رو به شکل گرد در می آوریم و توی روغن می زاریم و سر قابلمه رو می بندیم تا دَم بکشه
.
امیدوارم که درست کنید و از طعم فوق العاده این غذا لذت ببرید این غذا رو واسه ناهار هم میشه استفاده کرد