2777
2789

.

مواد لازم:
آرد گندم
مخمر
مواد میانی:
پیاز
1عدد سیب زمینی
سیر 3حبه
ادویه : زیره سیاه و زرد چوبه و نمک
جزغاله یا سویا
روغن دنبه

.

طرز تهیه خمیر:
آب ولرم رو داخل ظرف می ریزیم و 2 قاشق غذاخوری مخمر اضافه می کنیم و به مقدار لازم آرد گندم اضافه می کنیم و 5 دقیقه با دست  ورز می دهیم دقت کنید که خمیر باید سفت بشه و مقداری آرد روی خمیر می ریزیم تا چسبندگی ایجاد نشه و در ظرف رو می بندیم و با یک پتو روی ظرف رو می پوشانیم به مدت 1 ساعت و نیم و پتو رو از روی ظرف خمیر بر می داریم و می ریم سراغ مرحله بعدی

.

طرز تهیه مواد میانی:
پیاز و سیر و سیب زمینی روه نگینی ریز می کنیم روغن دنبه رو در قابلمه می ریزیم و پیاز و سیر و سیب زمینی رو اضافه می کنیم تا طلایی رنگ بشه و بعد جزغاله یا سویا رو اضافه می کنیم و یکم تفت می دهیم و ادویه ها سیاه دانه، زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم و شعله گاز رو کم می کنیم و 5 دقیقه هم می زنیم و از روی شعله گاز بر می داریم

.

مرحله آخر پخت :
خمیر به دست آمده رو قطعه قطعه می کنیم و توی سینی پهن می کنیم و از مواد میانی که درست کردیم به اضای هر تکه خمیر 2 قاشق غذاخوری اضافه می کنیم و خمیر رو به شکل گرد در می آوریم و توی روغن می زاریم و سر قابلمه رو می بندیم تا دَم بکشه

.

امیدوارم که درست کنید و از طعم فوق العاده این غذا لذت ببرید این غذا رو واسه ناهار هم میشه استفاده کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر آشپز های نمونه بیاین نظرتون رو بگید 😁😍😋@toranjbano @بهار2124

وای عالی شده😍😍😍چه غذای قشنگی😍😍😍😍😍😍😍نوش جونتون عزیزم...♥️♥️

واس کدوم شهره عزیزم؟؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

نوش جان عزیزم😍 حیف معدم به سیر نمیسازه وگرنه خوشمزه بنظر میاد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اصلیت از نیشابور و نیشابور هم به دنیا اومدم😍😁 ولی مشهد زندگی می کنم و بزرگ شدم⁦❤️⁩

فهمیدم،مامانم و بابام همه خاندان مون نیشابور بودن یه چهل سالی هست اومدن مشهد منم مشهد بدنیا اومدم،

اسم نیشابور رو گذاشتم شهر قنات و قنوت و قناعت😁البته لقب یه شهر دیگه است بنظرم 🤭ولی من برای نیشابور بکار میبرم 😁

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
ممنونم مهربونم سلامت باشی😍⁦❤️⁩ واسه نیشابور بیشتر 😁😍

چه قشنگ😍😍اخ جون یه غذای قشنگ و از یه شهر فوق العاده قشنگ و از یه بهترین کاربر یاد گرفتم😍😍😍♥️♥️♥️😘😘😘مرسی عشقم♥️♥️😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚