2777
2789
منم گفتم حنابندون نگیریم ولی زدن تو دنده نفهمیدن

باهمسرتون صحبت کنین اونو بندازین جلو

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

شانس منه بعد عروسی من یاد میگیرن مراسماشونو تو تالار بگیرین

عزیزم😂😂

بگو کی ریخت و پاش و نضافت خونه مدیریت بچه ها حریم خصوصی اتاق ها وسایل شخصی امکان آسیب وارد شدن به وسایل خونه و... خیلی چیزای دیگه اصلا به اینجاش فکر کردن

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم حنابندون نگیریم ولی زدن تو دنده نفهمیدن

بازبون خوش بگیرش

مردا با دعوا و ناراحتی بیشتر لج میکنن

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من برای عقدم داداش همسرم و شوهر خواهرش باغ دارن همه من گفتم نه می‌خوام فیلم بردار بیارم و ارکست باید تو تالار باشه شماهم قبول نکن وقتی دلت با عروسی آدم یکبار عروس میشه حالا نمیگم خیلی لاکچری ولی در حد معقول تالار بگیر حداقل 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مشکل همسر و بابامه اینا قبول نمیکنن

بابات دیگه چراااا😑😑😑عجب 

آدم خانواده خودش که اینجور وقتا پشت آدم نیستن فقط حرص

در میاد

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دقیقا به جایی رسیدم‌گفتم مراسم نمیخوام اونم قبول نمیکنن🙂

اول با زبون بگیرشون تنهایی با بابات صحبت کن 

آخه دلیل مخالفت بابات چیه دیگه