2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفت کت و شلوار بپوشه. هر چی دوست دارید بپوشید برای خودتونه. لباس خانگی شیک هم هست محض اطلاع

ما نگفتیم شلخته و پاره و پوره میپوشیم 

بحث اینه که با یه بچه که باید نیاز های روزانه شو تامین کرد نهایت بشه یع دستشویی رفت و غذا پخت 

گدنه الوداع گلنه جان فدا

ما نگفتیم شلخته و پاره و پوره میپوشیم بحث اینه که با یه بچه که باید نیاز های روزانه شو تامین کرد نها ...

عزیزم من اصلا حوصله بحث ندارم خب به همون کارهات برس فردا روزم اگر شوهرت چیزی گفت بگو الویتم بچم بوده. هر کسی الویتی داره. 

عزیزم من اصلا حوصله بحث ندارم خب به همون کارهات برس فردا روزم اگر شوهرت چیزی گفت بگو الویتم بچم بوده ...

اولویت هرکسی زندگی شه 

همسر و فرزند هم زندگی هر شخص هستن مطمئن باش مادر ها اینقدر فداکار هستن که خودشون رو فدای همسر و فرزند بکنن بدون اینکه اون کارایی که شما گفتید انجام بدن

گدنه الوداع گلنه جان فدا

من هیچوقت یادم نمیاد شلوار گلگلی و ... پوشیده باشم همیشهههه تاپ و دکلته و دامن کوتاه و شلوارک و یا پ ...

من تیشرت وشلوار یا شلوارک  

شوهری ک دوست داشته باشه باگونی هم دوست داره کسی ک دوست نداره نداره دیگه حالا هرچیم بپوشی

من تیشرت وشلوار یا شلوارک شوهری ک دوست داشته باشه باگونی هم دوست داره کسی ک دوست نداره نداره دیگه ح ...

من خونه بابامم شلوار گلگلی نمپیوشیدم 

بحث دوست داشتن نیست

هم اینکه من با مرتب لباس پوشیدن تو خونه بهش احترام میزارم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
کی گفت کت و شلوار بپوشه. هر چی دوست دارید بپوشید برای خودتونه. لباس خانگی شیک هم هست محض اطلاع

بحث نکن با اینا😀 

نرود میخ اهنین در سنگ

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋