2777
2789

من چندتا خرید از خانومی داشتم که امروز به دستم رسید همه چیز خوب و اوکی بود فقط یه بسته مکمل غذایی هم کنار سفارشام داشتم که نه پلمب بود و برچسب هولوگرامی داشت و نه برچسب اصالت کالا داشت و ۳ تا کد و تاریخ روش چاپ شده بود و یدونه هم کد QR کنارشون چاپ شده که هرچی اسکن کردم هیچی نیاورد و درواقع بارکدش فیکه و کد UID رو وارد سایت تیتک کردم اینو آورد

حالا این کد IRC که اصلا هیچ جای جعبه نوشته نشده بود و باید روی برچسب اصالت کالا محرمانه نوشته میشد و قرص اصلا این برچسبو نداشت هیچ، این کد رو وارد کردم و اینو آورد برام 👇🏻🤦🏻‍♀️ چندبارم از اول کد و نوشتم که مطمئن بشم

حالا خود قرص هم که داخل این بسته بندی های طلقی و آلمینیومیه مثل همه قرصا، از داخل همون بسته بندی دارم میبینم لکه های زرد کثیفی روش داره 😤

حالا به خدمات پس از فروش میگم میگن نههه اصله میگن چون ایرانیه فیک نداره و این چرت و پرتا 😐

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اصلا سایت خانومی اعتبار نداره خیلیا شاکی بودن

آخه من ندیدم کسی شاکی باشه 🤦🏻‍♀️

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکمل ها رو از داروخانه اینترنتی بخرید معتبرتره

حتی داروخونش هم دیگه اینترنتی اعتماد نمیکنم میرم حضوری میخرم هرچند گرون تر میفته ولی خب حداقل اصله

تو همین نی نی سایت یه سرچ بزنی میاد برات

آخه اونایی که بد میگفتن هیچکدوم خرید نکرده بودن

بقیه هم که خرید کردن دنبال پیگیری سفارش و رهگیری و ایناش بودن... 

حتی داروخونش هم دیگه اینترنتی اعتماد نمیکنم میرم حضوری میخرم هرچند گرون تر میفته ولی خب حداقل اصله

کلا الان همه چی تقلبیش زیاده، خارجی یه جور دردسر داره، ایرانیش هم یجور

کلا الان همه چی تقلبیش زیاده، خارجی یه جور دردسر داره، ایرانیش هم یجور

خوبه ایرانیه 🤦🏻‍♀️😮‍💨

حالا چیکار کنم ۳۰۰ تومن پولشو دادم

آخه شوهرم میگه بخوان تقلبی هم بدن متوجه نمیشی چه حضوری چه اینترنتی

من همین قرص رو قبلا دو بار حضوری از داروخونه خریدم اصل بود همه چیز هم داشت برچسب اصالت پلمب و خود قرص هم مشکلی نداشت و اثر خوبی هم داشت

داروخونه چیز بدون مجوز و فیک نمیتونه بیاره