2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست
انشالله که به حق این شب عزیز مشکل ت حل بشه برای آرامش دلت دعا می کنم اگه قابل باشم

ممنون از لطفت عزیزدلم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من الان پاشو یه آبی به دست و صورتت بزن چند تا نفس عمیق بکش،یه چیزی هم بخور تو ابن دوران کمبود بعضی ویتامین ها هم باعث میشن آدم خیلی حساستر بشه و نتونه بر ناراحتیش غلبه کنه.به تغذیه و خوابت برس.بعد به آینده نی نی ات فکر کن.قرآن بخون تا هر دوتاتون به آرامش برسین.

یا علی

به نظر من الان پاشو یه آبی به دست و صورتت بزن چند تا نفس عمیق بکش،یه چیزی هم بخور تو ابن دوران کمبود ...

مرسی عزیزدلم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

به نی نی تو دلت بگو برات دعا کنه حتما حل میشه به امید خدا.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم....بخدا ما آرزوی باردار شدن داریم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
به نی نی تو دلت بگو برات دعا کنه حتما حل میشه به امید خدا.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ...

مرسی عزیزدلم

برات دعامیکنم انشاالله خدا بشماهم یه فرزندسالم و صالح بده