2777
2789

زود پز خیلی بهتره 

مثلا یهو مهمون بیاد بخوای سریع گوشت بپذی ت نیم ساعت میپذه قشنگ

ولی سرخ کن مثل چوب میکنه غذارو فقط ب درد سیب زمینی میخوره

ولی مرغ و … همون دقیقه اگر خوردی خوردی ،نخوردی باید بریزی دور

چرا برا من بر عکسه 😅 سرخ کنو انداختم اون بالا.زودپز همش دم دستمه .برا اش و گوشت و... ‌

وا من تاجایی دیدم سرخ کن بیشتر مصرف میشه 

اما خب بعضی ها هیچکدوم چون مصرف برقش بالاست😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم

سرخ کن بنظرم با یه ماهیتابه چدن هم کارت راه میفته 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

وا من تاجایی دیدم سرخ کن بیشتر مصرف میشه اما خب بعضی ها هیچکدوم چون مصرف برقش بالاست😂

من حوصلشو ندارم سرخ کنو تمیزکاری بعدشم سخته .زودپز مثلا مهمون یهویی بیاد یا گوشت دیرپز باشه .آش بخوام سریع کارم راه میفته

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

سرخ کن بنظرم با یه ماهیتابه چدن هم کارت راه میفته

اره البته اونموقع جهیزیه من سرخکنم ازایناست ک دیگ و باید پر روغن کنی  دیگه ازاین حدیدا نگرفتم گفتم چ کاریه یه تیکه مرغ و تو همین تابه سرخ میکنن   زودپزم ولی این دومیه ک دارم چون از زودمز گازی وحشت دارم ک نترکه  زودپز برقی تفال دارم ازاین جدیدا ک ماست بندی و مربا و  اینا دارن 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

اره البته اونموقع جهیزیه من سرخکنم ازایناست ک دیگ و باید پر روغن کنی دیگه ازاین حدیدا نگرفتم گفتم چ ...

برا منم از هموناس سرخ کنم یکبار استفاده کردم این مدت.اره این زودپز برقیا خیلی خوبن 

برا منم از هموناس سرخ کنم یکبار استفاده کردم این مدت.اره این زودپز برقیا خیلی خوبن

بعدم احساس میکنم یه بو و مزه ی خاصی میده ب مرغ و سیب زمینی   بعدم خیلی  خشک میشه   حالا این بدون روغنارو نمیدونم جون مهمونم نمیاد زیاد واسم  بکارم نیومده بگیرم ازشون  برگردم عقب توجهیزیه امم نمیگیرم سرخ کن و هم بی استفاده اس هم خیلی جاگیر  همش نمیدونمم کجا جاش بدم  

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بعدم احساس میکنم یه بو و مزه ی خاصی میده ب مرغ و سیب زمینی بعدم خیلی خشک میشه حالا این بدون روغ ...

اره دقیقا همون ماهیتابه بهتره .خخخخ .من ک گذاشتم سر کابینت چن ساله .