2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد برای بار اول چه مدلی میزنن یا مراقبتاش چطوره برای ابرو و داشتم و رنگ کزدن

رنگ کردن؟نفهمیدم

ولی خب یه توضیحی میدم

پیرسینگو که خب با آنژیوکت(برانول)یا نیدل انجام میدن میتونی با بی حسی انجام بدی میتونیم بدون بی حسی بستگی به آستانه دردت داره

مراقبتاشم زیاده من خودم کار پیرسینگ انجام میدم چند ساله برو بزن بعد اگه دیدی مراقبتاش نگفت بیا یه ریپلای بزن تا برات بفرستم

مراقبتای قبلشو میدونی؟پیرسرت بهت گفته؟

سوالی در مورد پیرسینگ داشتین در خدمتم😍#پیرسر#کارآفرین#نتورکر#طراح گرافیک

رنگ کردن؟نفهمیدمولی خب یه توضیحی میدمپیرسینگو که خب با آنژیوکت(برانول)یا نیدل انجام میدن میتونی با ب ...

ن قبلشو نگفته فقط گفت شنبه نوبتتو بگیر همین رنگ کردن ابرو منظومه مثلا خود رنگ برای پرسینگ ظرر نداره یا راحت میشه رنگ زد نمیخوره به پرسینگم؟

ن قبلشو نگفته فقط گفت شنبه نوبتتو بگیر همین رنگ کردن ابرو منظومه مثلا خود رنگ برای پرسینگ ظرر نداره ...

تا نقاحتش تموم نشه که نمیتونی رنگ بزاری

ولی بعد از اینکه نقاحتت تموم شد میتونی پرسینگتو در بیاری رنگ بزاری بعد دوباره بندازی

اما تاکید میکنم دوره نقاحت باید تموم بشه(درد نکنه،زخم نباشه،تورم و قرمزی نداشته باشه)

سلام عزیزم لبمو زدم چند روزه ولی انگار جابه جا میشه از تو سوراخش

خب بهدخاطر اینکه پایش بلنده

مهم نیست

بعد که نقاحتش تموم شد پیرشو عوض کن

مراقبت چی بهت گفت؟

گفت آب نژن و سفکسیم خوردم و با پماد چرب کردم و شستم با سروم ولی یه خانوم پرسینگ کار دیگه میگه این کج زده بعخواطر همین حلقه جا به جا میشه  دلمو سیاه کرد میگه کلویید میژنه🥲😭

گفت آب نژن و سفکسیم خوردم و با پماد چرب کردم و شستم با سروم ولی یه خانوم پرسینگ کار دیگه میگه این کج ...

نه عزیزم بحث کج زدگی با جا به جایی کلا جداست😐😐

من دخالتی نمیکنم پس،مشاوره بگیرین ازشون

خوب میشه نگران نباش

نه عزیزم بحث کج زدگی با جا به جایی کلا جداست😐😐من دخالتی نمیکنم پس،مشاوره بگیرین ازشون خوب میشه نگر ...

منم گفتمشون من نگفتم کج زدم فقط گفتم تکون میخوره وقتی غذا میخورم ولی از نظر شما باعث کلویید میشه؟