2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 618938 بازدید | 14962 پست

سلام بر بروبچ

امروز رفتم ازمایش خون صبح دادم و بعد رفتم سرکار ، چقدر ماشین برای زن عالیه. انشالله هر کسی نداره خدا نصیبش بکنه از ما را هم حفظ بکنه🥰

من امسال یه تغییر تو قسمت کاری ام دادم و اصلا راضی نیستم یعنی این مدیر قسمت ما که مدیر هم نیست یه مرحله بالاتر از ما عه، خیلی اذیت میکنه، تازه از من میترسه خیلی اذیت نمیکنه🤣🤣 بقیه را بیشتر.

کارهاش روی اعصابه، مونده بودم چیکار کنم برم شکایت و ...

شاید نتیجه بده شاید نده.

دیدم اعصاب خردی که برام درست میشه خیلی خیلی بیشتره👍

منم سعی کردم رهاش کنم و بگم فقط یه ساله، سال دیگه انشالله مرخصی زایمانم🥰😘🤭

بعضی وقتا به نظرم رها کردن فکر ها، نشخوار های ذهنی، بخشیدن بقیه هم خیلی به مینیمال شدنمون کمک میکنه❤️✌️

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓.  105🔓،۱۰۰🔓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مقاله نوشتن به نظرمن کار سختی نیست شاید خودم کار پژوهشی دوست دارم بشین از قسمتهای کوچکش شروع ...

وای من نه.

آدم ها واقعا متفاوت هستند، من عاشق پریدن و جهیدنم 🤣 از یه حا نشستن بدم میاد

یعنی با قسمت اجرا مقاله هیچ مشکلی ندارم مشکل اصلی ام نوشتنس هس

منم کاملا موافقم باشما دوست ندارم چیزی بخرم که طرف استفاده نکنه ویجا انبار کنه ولی پول نقد همیشه قاب ...

واقعا هزار بار لایک

دقیقا و معمولا لباس هایی که تو حراجی میفروشن جنس داغونی دارن

دقیقا اگه خوب بود که به حراجی نمرسید.

من میگم به جای پس انداز و نخور و بخور کردن باید دریافتی و واریزی را زیاد کرد

۱۱۰ یا یکمی بالاتر 🤭 تا ۱۱۲ ولی بالاترین عدد ترازو که دیدم ۱۱۰ بود

چه خوب کم کردین

منم ۱۰۴ هستم

خیلی دلم میخواد لاغر کنم

ولی هی رژیم میگیرم ول میکنم خیلی ناراحتم

یه با تا ۷۴ هم خودم رو رسوندم

الان میخوام ۹۰ بشم نمیتونم

❌️لایک❌️

شما نمونه ی اخلاقِ مینیمالیستی هستی 🤭 ولی با روش شما دیگه تاپیک بروز نمیشه و خیلی ها با این روش دیگ ...

نه عزیزم فکر کنم منظورمو اشتباه رسوندم اینجا تاپیک خیلیم خوبه وعالیه واگه خروجی ها نباشه واسه من که هرروز سر میزنم بده وسخت منظورمن این بود که گفتن تاپیک زیاد باشه نمیخونن بود که گفتم یه تاپیک مختصرو مفید یعنی کلیات مینیمالیستی رو به اشتراک بذارید وقتی خواننده خواست مینیمال بشه به این تاپیک بپیونده وگرنه من خودم بیشتر ازهمه فک کنم نظراتمو میگم 🙃

بعد دو تا تاپیک پرو پیمون در مورد سبک زندگی مینیمال ، چیز های زیادی برای گفتن نمیمونهمن شاید در ماه ...

عزیزم من مثل اینکه منظورمو درست نرسوندم وگرنه منظورم بود یه تاپیک فقط کلیات مینیمالیستی یه تاپیک مثل اینجا

استرس دارم که تاپیک جدید رو گم کنم

ذخیره کن عزیزم اگه یه وقت هم گم کردی منو ریپلای کن بهت لینک بدم♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

عزیزم من مثل اینکه منظورمو درست نرسوندم وگرنه منظورم بود یه تاپیک فقط کلیات مینیمالیستی یه تاپیک مثل ...

به قول دوستان این تاپیک مثل کتاب میمونه حتی بیشتر از مطالب علمی هم باعث یادگیری میشه

تاحالا یادم نمیاد کسی اومده باشه مطالب اینجا رو خونده باشه بعد بگه مثلا چقدر حرف متفرقه زدید حوصله ام سر رفت .... خداروشکر دوستان خیلی رعایت میکنن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چه خوب کم کردینمنم ۱۰۴ هستمخیلی دلم میخواد لاغر کنمولی هی رژیم میگیرم ول میکنم خیلی ناراحتمیه با تا ...

عزیزدلم، سخته خیلی سخته ولی تو میتونی

ببین من ۱۱۰ بودم تو همین حالا ۶ کیلو کمتر از من اون موقعی.

دکترم میگفت یه شبه زیاد نشدی که میخوای یه شبه کم کنی، اروم اروم.

هدف های کم بذار اولین هدفت را بذار زیر ۱۰۰ همین ✌️

رژیم های سخت و عجیب و غریب نگیر.

هی نگو من قبلا کم کردم اما دوباره چاق شدم اشکال نداره منم چندین بار چاق و لاغر شدم.

دکترم میگه برای یه کشیدن یه نقاشی قشنگ به سر خودکار باید نگاه کنی نه ته خودکار 👍 گذشته ته خودکاره به آینده نگاه کن و نقاشی را بکش ❤️

چند تا قانون کوچک برای خودت بذار، مثلا قبل غذا یع لیوان اب ولرم بخور.

سالاد و سبزیجات بخور.

خواب کافی

دوری از استرس

از ورزش کم شروع کن.

دختر تو میتونی 👍✌️ نذار این حسرت تا اخر عمر کنارت باشه.

نگو از فردا😡 فردا هیچ وقت نمیاد از حالا شروع کن. اگه یه اشتباه کوچک داشتی خودت را ببخش🌹 همه مون اشتباه میکنیم.

امروز شروع کنی یه روز زودتر تموم میشه.

باورت میشه من یه روزی آرزوم این بود دیگه عدد روی ترازو سه رقمی نباشه 💔 شد. سخت بود اما شد...

الان هر کسی من را میبینه میگه چه لاغر شدی👍 یعنی کسی نیست نگه😊 برای رسیدن به این لحظه تلاش کن🙏

از روش های کمک کننده هم میتونی استفاده کنی، با دکتر البته مشورت کن، منظورم سوزن و این دستگاه هاست.

ببین من همین الان هم گشنمه🤣 ولی مسواک را زدم و به خودم گفتم تا صبحونه خبری نیست🤭

خیلی طولانی شد اما چون میدونم چه جای سختی هستی دلم خواست بنویسم.

باورت میشع بوده وقتایی که گریه کردم چرا نمیتونم 🥺 اما یه جایی گفتم بسه دیگع یه حرکتی بزن.

کتاب اثر مرکب را بخون خیلی کمک کننده است👍

قبل از اینکه بشینم پیام را بنویسم داشتم حلقه میزدم ۱۵ دقیقه راحت چلی قبلا ۴ دقیقه با زحمت بود، بدن اروم اروم تغییر میکنه.

الان تو کاراته پاهام راحت بالا میاد قبلا اینجوری نبود👎

من هنوز راهم ادامه داره...

هدف نزدیکم ۹۵ هست انشالله تا شب یلدا

هدف دومم ۹۰ تا اول دی ، شد شد نشد هم نشد 😅.

اما تا همین جا هم به دختر کوچولو وجودم افتخار میکنم.

منتظر روزی هستم که تگم کنی و بگی عدد ترازو دو رقمی شد👍